Batavus 22-inch meisjesfietsen

Voor meisjes die al wat kilometers hebben gemaakt en toe zijn aan de volgende fiets, hebben wij mooie 22-inch meisjesfietsen. Geschikt voor meisjes van pakweg 7 tot 9 jaar. Bij Batavus vind je een stoere 22-inch meisjesfiets in verschillende kleuren. Met een voordrager, zodat je dochter haar speelgoed, schooltas of sporttas voorop kan meenemen. Ook een grote fietsbel is aanwezig, handig als ze iedereen op het fietspad voorbij scheurt! De Batavus meisjesfietsen zijn stevig en gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Voor nog meer meisjesfietsen kun je ook terecht bij ons zustermerk Loekie.

 

Lees meer over het kiezen van een meisjesfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:

Wat zit er op onze 22-inch meisjesfiets?

De stoere Batavus 22-inch meisjesfiets in onze collectie, is uitermate geschikt voor meisjes die een opvallende, maar veilige fiets willen. Alles zit erop en eraan. Zoals een goede fietslamp voor en achter, reflectors, een bagagedrager, een voordrager, dubbele rem en nog veel meer. Zo kan je dochter elke dag weer genieten van haar mooie nieuwe fiets en weer veel extra kilometers maken. Waarschuw de familie maar alvast, want voor je het weet fietst ze elke dag bij iemand anders langs!

22-inch meisjesfiets uitproberen bij de dealer

Alle fietsen in ons assortiment kun je uittesten bij je lokale Batavus dealer. Heel belangrijk, want voordat je een fiets koopt, wil je zeker weten dat hij lekker rijdt. De Batavus dealer in jouw buurt helpt jou en je dochter (of kleindochter) graag met uittesten van onze fietsen en beantwoordt al je vragen. Bekijk welke dealers bij jou in de buurt zitten en maak meteen een afspraak.

Toon meer