Batavus meisjesfietsen

Bij Batavus vind je meisjesfietsen in 24-inch en 26-inch. Dat is voor meiden tussen pakweg 7 en 12 jaar ideaal. Uiteraard hangt alles af van de lengte van de jongedame. We hebben enkele soorten fietsen, een klassieke fiets in mooie kleuren, of een stoere fiets in zwart met een accentkleur. Voorzien van een voordrager om speelgoed, sporttassen of haar favoriete pop op mee te nemen. Daarnaast zijn de meisjesfietsen voorzien van alle veiligheidsaccessoires die je wilt. Voor nog meer meisjesfietsen kun je ook terecht bij ons zustermerk Loekie.

 

Lees meer over het kiezen van een meisjesfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Model
Kleur
Prijs
Perfecte transportfiets voor kinderen
Adviesprijs € 549,-
Perfecte transportfiets voor kinderen
Adviesprijs € 569,-

Wat maakt nou een goede meisjesfiets?

Allereerst is het belangrijk dat de fiets veilig is. Dat geldt voor alle fietsen natuurlijk, dus zijn onze meisjesfietsen dat ook. Een goede koplamp, reflectors waar het moet, een stevig frame, goede remmen. Verder moet een fiets goed aansluiten bij de smaak van de jongedame. Daarom hebben we meerdere typen fietsen waaruit gekozen kan worden. Onze meisjesfietsen hebben een dichte kettingkast, zodat er geen vettigheid op de broek of rok komt. Een luide bel waarmee ze zich hoorbaar kan maken op het fietspad, is wat de fiets helemaal af maakt.

Meisjesfiets uitproberen bij de dealer

Alle fietsen in ons assortiment kun je uittesten bij je lokale Batavus dealer. Heel belangrijk, want voordat je een fiets koopt, wil je zeker weten dat hij lekker rijdt. De Batavus dealer in jouw buurt helpt jou en je dochter (of kleindochter) graag met uittesten van onze fietsen en beantwoordt al je vragen. Bekijk welke dealers bij jou in de buurt zitten en maak meteen een afspraak.

Toon meer