Hoge score in de AD-Fietstest voor Batavus elektrische fietsen

In de jaarlijkse AD-Fietstest ontvangt Batavus prachtige rapportcijfers van de jury in verschillende categorieën en prijsklassen. Vandaag werden de uitslagen bekendgemaakt op fietstest.nlWe zijn trots op onze e-bikes die als comfortabele, veilige en onderhoudsvriendelijke kwaliteitsfietsen uit de test komen!  

Dinsdag E-go® Classic Exclusive – de sportieve e-bike voor dagelijks woon-werkverkeer

Deze elektrische allrounder scoort een 7,8 in de categorie Sportief woon-werkverkeerHet robuuste frame is licht van gewicht en stuurt daardoor strak en stabiel. Door de onderhoudsarme riemaandrijving beleef je jarenlang dagelijks rijplezier. En je bent tijdens iedere rit altijd goed zichtbaar in het verkeer met dynamische dagrijverlichting en V-Light. De Dinsdag E-go® Classic Exclusive is door de jury goed beoordeeld op de nette afwerking van het frame, de prettige instap en soepele ondersteuning met geruisloze motor. Veilig, comfortabel en zorgeloos onderweg!  

 

Bekijk de Dinsdag E-go® Classic ExclusiveDownload de brochure of maak een proefrit bij de fietsenwinkel in jouw buurt!

Dinsdag E-go® Classic Exclusive – de sportieve e-bike voor dagelijks woon-werkverkeer

Finez E-go® - de ultieme comfortabele elektrische stadsfiets

Finez E-go® - de ultieme comfortabele elektrische stadsfiets

In de categorie Elektrische stadsfietsen tot 2.500 euro ontvangt de Finez E-go® een 7,8 van de jury. Voor optimale stabiliteit en comfort tijdens de rit is het frame ontwikkeld in samenwerking met T.U. Delft. Dankzij deze unieke geometrie is de Finez E-go® bijzonder comfortabel en geschikt voor al je fietstochten. De E-motion middenmotor biedt de juiste ondersteuning waardoor je van elke rit moeiteloos kunt genieten. Ook de heuvelachtige fietspaden zijn geen probleem met de 5 verschillende ondersteuningsstanden. En door krachtige hydraulische remschijven kom je snel en veilig tot stilstand. 

 

Bekijk de Finez E-go®Download de brochure of maak een proefrit bij de fietsenwinkel in jouw buurt!

Finez E-go® Power Exclusive – een top e-bike voorzien van alle luxe

De Finez E-go® Power Exclusive is het topmodel van de Finez-serieDe jury beoordeelde deze fiets met een 7,8 in de categorie Elektrische stadsfietsen tussen de 2.500 en 3.500 euro. Ook dit frame is in samenwerking met T.U. Delft tot stand gekomen met als resultaat een optimale rijbeleving en uitzonderlijk comfort tijdens je dagelijkse rit. Door de riemaandrijving is deze elektrische fiets onderhoudsarm. Je ervaart een soepele en krachtige ondersteuning tijdens het fietsen met dgeruisloze krachtige middenmotor. En dankzij het prettig bedienbare display, heb jij altijd inzicht in je dagelijkse prestaties

 

Bekijk de Finez E-go® Power ExclusiveDownload de brochure of maak een proefrit bij de fietsenwinkel in jouw buurt!

Batavus Finez E-go® Power Exclusive – een top e-bike voorzien van alle luxe

Zelf ervaren?

Wil jij deze Batavus elektrische fietsen zelf bekijken en ervaren? Dat kan bij een Batavus dealer bij jou in de buurtOf plan een testrit bij testcenter De Fietser in Ede waar onze experts voor je klaar staan.

Bekijk de uitslagen van de AD fietstest van voorgaande jaren

Een echt stadsbeest

De Batavus Fonk E-go® is door het AD fietstest uitgeroepen tot één van de winnende e-bikes in de categorie Elektrische stadsfietsen. Het betreft een gedeelde eerste plaats. De Batavus werd met een score van 7,0 als beste getest in een categorie E-bikes t/m € 1499.

 

Toon meer

Trots op de Fonk E-go®

Brandmanager Batavus, Linda Platvoet reageert met trots op de uitslag en geeft aan: We zijn blij verrast dat de Batavus Fonk E-go®  zo positief wordt gewaardeerd en beoordeeld door de AD-lezers. Dit bevestigt dat de e-bike een breed publiek aanspreekt. Consumenten die voor een zachte prijs een elektrische stadsfiets willen aanschaffen.

 

De Batavus Fonk E-go®  is speciaal ontwikkeld voor fietsen in de stad. Een heerlijk wendbare fiets waarmee je eenvoudig door de stadsstraten rijdt. De E-motion-voorwielmotor zorgt voor het nodige comfort en het eenvoudige bedieningspaneel is gebruiksvriendelijk. Bovendien is er nagedacht over het voorkomen van typische stadsschade. De verlichting is zo ontworpen dat je het niet makkelijk kapotstoot en de kabels zijn slim weggewerkt zodat je niet blijft haken aan een andere fiets.

 

Wil je meer lezen over de uitslag van de Fonk E-go® in de AD Fietstest? Bekijk dan het hele rapport op fietstest.nl.

 

Ervaar de Fonk E-go® zelf! Ga hiervoor naar een dealer bij jou in de buurt of plan je bezoek bij ons testcenter De Fietser in Ede en boek een proefrit!

 

 

Batavus Fonk E-go Winnaar AD fietstest

Toon meer