Batavus Fonk - Winnaar AD Fietstest

Een echt stadsbeest

De Batavus Fonk E-go® is door het AD fietstest uitgeroepen tot één van de winnende e-bikes in de categorie Elektrische stadsfietsen. Het betreft een gedeelde eerste plaats. De Batavus werd met een score van 7,0 als beste getest in een categorie E-bikes t/m € 1499.

 

Toon meer

Trots op de Fonk E-go®

Brandmanager Batavus, Linda Platvoet reageert met trots op de uitslag en geeft aan: We zijn blij verrast dat de Batavus Fonk E-go®  zo positief wordt gewaardeerd en beoordeeld door de AD-lezers. Dit bevestigt dat de e-bike een breed publiek aanspreekt. Consumenten die voor een zachte prijs een elektrische stadsfiets willen aanschaffen.

 

De Batavus Fonk E-go®  is speciaal ontwikkeld voor fietsen in de stad. Een heerlijk wendbare fiets waarmee je eenvoudig door de stadsstraten rijdt. De E-motion-voorwielmotor zorgt voor het nodige comfort en het eenvoudige bedieningspaneel is gebruiksvriendelijk. Bovendien is er nagedacht over het voorkomen van typische stadsschade. De verlichting is zo ontworpen dat je het niet makkelijk kapotstoot en de kabels zijn slim weggewerkt zodat je niet blijft haken aan een andere fiets.

 

Wil je meer lezen over de uitslag van de Fonk E-go® in de AD Fietstest? Bekijk dan het hele rapport op fietstest.nl.

 

Ervaar de Fonk E-go® zelf! Ga hiervoor naar een dealer bij jou in de buurt of plan je bezoek bij ons testcenter De Fietser in Ede en boek een proefrit!

 

 

Batavus Fonk E-go Winnaar AD fietstest

Toon meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief