Woon-werk fietsen

Ben je op zoek naar een fiets die ideaal is om te gebruiken voor woon-werkverkeer? Op deze pagina tonen we een aantal van onze fietsen die wij buitengewoon geschikt vinden om te gebruiken om naar je werk (of school) te fietsen. Voor woon-werkverkeer onder een bepaalde afstand voldoet een basic stadsfiets prima. Als je dagelijks langere afstanden fietst, is het echter fijn als je woon-werk fiets over meerdere versnellingen en wat meer comfort beschikt. 

Woon-werk fietsen

Ben je op zoek naar een fiets die ideaal is om te gebruiken voor woon-werkverkeer? Op deze pagina tonen we een aantal van onze fietsen die wij buitengewoon geschikt vinden om te gebruiken om naar je werk (of school) te fietsen. Voor woon-werkverkeer onder een bepaalde afstand voldoet een basic stadsfiets prima. Als je dagelijks langere afstanden fietst, is het echter fijn als je woon-werk fiets over meerdere versnellingen en wat meer comfort beschikt. 

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

Stoere, trendy en comfortabele stadsfiets. Alleen verkrijgbaar bij Premium en Premium+ dealers.
779,-
Maak kennis met onze solide en veilige CNCTD. E-go®.
Vanaf 1549,-
Sportieve, lichtgewicht eyecatcher voor in de stad.
Vanaf 899,-
Populaire, elegante en comfortabele e-bike voor dames met stijl.
Vanaf 1699,-
Stijlvolle, moderne en populaire omafiets in trendy kleuren. Exclusief bij Batavus Premium en Premium+ dealers.
779,-
Vriendelijk geprijsd, voor dagelijks en recreatief gebruik.
Vanaf 1799,-

Help me kiezen

Stoere en trendy stadsfiets, met in het frame geïntegreerde bagagedrager.
799,-
Luxe afgemonteerd, met krachtige Bosch middenmotor. In diverse uitvoeringen verkrijgbaar.
Vanaf 2699,-
Geruisloze allrounder met extra lage instap voor dames.
Vanaf 1999,-
Stabiele allrounder met intelligente ION® techniek en geruisloze achterwielmotor.
Vanaf 2549,-
Sportief en onderhoudsvriendelijk, ideaal voor woon-werk verkeer.
2699,-
Robuust en comfortabel met grote actieradius.
2599,-
Slanke stadsfiets voor elke dag met extra lage instap.
Vanaf 779,-
De ideale e-bike voor elke dag met slanke uitstraling en extra comfortabel dankzij de lage instap. Exclusief bij Batavus Premium en Premium+ dealers.
Vanaf 1749,-
Oersterke stadsfiets voor een aantrekkelijke prijs.
549,-
Solide, veilige, super lichte transportfiets. Alleen verkrijgbaar bij Premium+ en Premium Dealers.
649,-
Sportieve krachtpatser met hoge velgen en double butted frame.
Vanaf 799,-

Woon-werkfietsen

Voor een woon-werk fiets is het prettig als deze wat meer comfort biedt. Denk bijvoorbeeld aan handremmen, een verstelbaar stuur, een verende voorvork en verende zadelpen. Ook wil je je bagage natuurlijk goed kwijt kunnen. En je weet het, het regent bijna nooit, dus kies voor een woon-werk fiets als vervoermiddel!

 

Steuntje in de rug? Overweeg een elektrische fiets!

Woon je aardig wat kilometers van je werk af, neem dan eens een elektrische fiets in overweging. Een elektrische fiets is ideaal als woon-werk fiets, omdat deze het fietsen wat lichter maakt door de trapondersteuning die hij biedt. 

Hij geeft je als het ware nét even dat steuntje in de rug. En je hoeft dus ook niet meer bang te zijn om bezweet op je werk aan te komen. Steeds meer forenzen kiezen om die reden voor een elektrische fiets. Kies een elektrische fiets met een actieradius die past bij de afstanden die je wilt fietsen. Wil je meer informatie over onze elektrische fietsen, kijk dan op onze informatiepagina.

Toon meer
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.