Batavus woon-werkfietsen

Op de fiets naar je werk, wat een luxe! Frisse buitenlucht, geen last van parkeerstress en files in het drukke woon-werkverkeer en je hebt ook nog direct een fijne portie lichaamsbeweging gehad. Daarnaast is het goed voor de natuur en jouw (mentale) gezondheid en ook je portemonnee wordt er blij van. Reden genoeg om vaker de fiets te pakken, toch? Een comfortabele woon-werkfiets met de juiste opties voor jou is wel een vereiste voor zo’n dagelijks geluksmoment. Onze Batavus woon-werkfietsen zijn speciaal gemaakt voor langere afstanden en uit te breiden met allerlei handige extra’s. Of je nu gaat voor een elektrische fiets of niet, naar je werk gaan wordt zo een stuk leuker. Werkdag voorbij? Spring weer lekker op je fiets en maak onderweg je hoofd leeg. Zo kom je iedere dag heerlijk ontspannen thuis.

 

Tip: check bij je werkgever of jouw fiets (deels) vergoed wordt.

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

De ideale stadsfiets met onderhoudsarme riemaandrijving
Adviesprijs € 1249,-
Jouw ideale fiets om het stadsverkeer te trotseren
Adviesprijs € 1649,-
Stijlvolle en comfortabele e-bike met sterke Bosch middenmotor en Bosch Smart Systeem
Adviesprijs € 3199,-
Fiets vol energie met de Altura E-go met accu in de achterdrager
Adviesprijs € 2349,-
Ontdek de stad met de Fonk 3
Adviesprijs € 749,-
Comfortabele en stijlvolle e-bike met accu in het frame
Adviesprijs € 2799,-
Onderscheidende, trendy elektrische transportfiets.
Adviesprijs € 2499,-
Fiets vol energie met krachtige Bosch middenmotor
Adviesprijs € 2549,-
Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
Onderscheidende, trendy elektrische transportfiets.
Adviesprijs € 2799,-
De ideale allrounder met perfect stabiel frame
Adviesprijs € 999,-
Geef extra power aan je ritjes met deze e-bike met derailleurversnelling
Adviesprijs € 3199,-
Lichte stadsfiets met unieke verlichting
Adviesprijs € 849,-
Een ware allrounder met superstabiel frame! De fiets van het jaar 2020!
Adviesprijs € 949,-
Dé next generation transportfiets met 3 versnellingen
Adviesprijs € 749,-

Help me kiezen

Ontdek deze familiefiets en stadsfiets in één
Adviesprijs € 899,-

Elektrische woon-werkfiets

Een fiets die je gebruikt voor woon-werkverkeer moet super comfortabel zijn. Zeker als jouw werk een eindje buiten je woonplaats is. Je legt die kilometers zonder moeite af op een Batavus woon-werkfiets. Je kunt ervoor kiezen helemaal zelf te trappen, maar voor langere afstanden is een e-bike natuurlijk ideaal. Zo ben je ook met veel tegenwind altijd op tijd voor warme koffie met je collega’s, zonder oververhit aan te komen. Je laptop of andere spullen neem je gemakkelijk en veilig mee in handige fietstassen dankzij de sterke bagagedrager. Zo begint je werkdag pas écht goed.

Proefrijden op een woon-werkfiets

Zelf ervaren welk model en opties jij het fijnst vindt? Kom proefrijden en krijg deskundig advies van onze fietsexperts. Kom vrijblijvend naar jouw Batavus fietsenwinkel voor persoonlijk advies over de juiste maat, zithouding, zadels en fietstassen. Of bezoek het Batavus Experience Center de Fietser in Ede. Hier kun je verschillende woon-werkfietsen testen op onze testbaan, de fietsen in het echt bekijken en krijg je informatie over bijpassende accessoires. We helpen je graag!

Batavus fiets van de zaak

Wist je dat veel bedrijven een fietsplan aanbieden aan hun medewerkers? Zo wordt het kopen van een fiets of e-bike voor woon-werkverkeer wel heel interessant. Er zijn verschillende constructies mogelijk, overleg met jouw werkgever welke opties er zijn. 

Toon meer