Stadsfietsen

Batavus heeft een compleet assortiment stadsfietsen. Trendy, stoere, chique, praktische en zelfs sportieve stadsfietsen voor dames en heren, in alle prijsklassen. Kortom, volop keuze!

Kies de Batavus stadsfiets die bij jou past. Wil je een stadsfiets zonder versnellingen, of liever een iets luxere variant met 3, 7 of 8 versnellingen? Kies je liever voor de verende voorvork, of ga je toch voor een vaste voorvork? Wil je naast de stevige bagagedrager ook graag een voordrager op je fiets? Heb je graag een gewone of juist een extra lage instap, bij Batavus kan het allemaal. Natuurlijk heb je ook de keuze uit een aantal mooie, moderne kleuren. Met het uitgebreide assortiment Batavus stadsfietsen voor zowel dames als heren  zit er altijd wel een stadsfiets bij die aan jouw wensen voldoet. Standaard met de betrouwbaarheid van Batavus.


Onze stadsfietsen kunnen wel tegen een stootje

De naam zegt het al: een stadsfiets is de ideale fiets om je soepel door het stadsverkeer te bewegen. Naar het werk, om naar school te fietsen of om gauw een boodschap te doen. Jouw stadsfiets moet een stevig slot hebben en tegen een stootje kunnen. Daarom is de stadsfiets van Batavus over het algemeen wat robuuster en daardoor iets zwaarder dan onze sportieve fietsen. Op een Batavus stadsfiets vervoer je met gemak boodschappen. Enkele stadsfietsen hebben een verende voorvork en zadelpen, waardoor ze ook erg comfortabel fietsen.  Vanwege de gesloten kettingkast vergt onze stadsfiets weinig onderhoud.

 

Natuurlijk kun je met een stadsfiets naast korte ritten ook een leuke toertocht maken, zeker met de stadsfietsen die wat meer versnellingen hebben. Altijd Batavus.

Sorteer op
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.