Batavus stadsfietsen

Even doortrappen, net dat groene verkeerslicht halen, even later weer moeten remmen voor voetgangers, door een plas heen omdat je niet kon uitwijken, een plekje vinden tussen honderden andere fietsen en hopen dat je je eigen fiets nog terugvindt straks. Voor de gemiddelde stedeling bekende taferelen. Je fiets moet in de stad tegen een stootje kunnen. Kies daarom voor een Batavus stadsfiets. Stevig, goed slot en gesloten kettingkast. Kan niet misgaan. 

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
De ideale allrounder met perfect stabiel frame
Adviesprijs € 999,-
Jouw ideale fiets om het stadsverkeer te trotseren
Adviesprijs € 1649,-
De ideale stadsfiets met onderhoudsarme riemaandrijving
Adviesprijs € 1249,-
Ontdek de stad met de Fonk 3
Adviesprijs € 749,-
Lichte stadsfiets met unieke verlichting
Adviesprijs € 849,-
Onderscheidende, trendy transportfiets
Adviesprijs € 1049,-
Hip design met moderne kleuren. Gemaakt voor de stad.
Adviesprijs € 749,-
Allround stadsfiets met heerlijk onderhoudsarme riemaandrijving
Adviesprijs € 1649,-
Ontdek deze familiefiets en stadsfiets in één
Adviesprijs € 899,-
Sportieve allround stadsfiets waarmee je gezien mag worden
Adviesprijs € 999,-
Allround stadsfiets met heerlijk onderhoudsarme riemaandrijving
Adviesprijs € 1249,-
Sportieve allround stadsfiets waarmee je gezien mag worden
Adviesprijs € 999,-
Sportieve allround stadsfiets waarmee je gezien mag worden
Adviesprijs € 1149,-
Dé next generation transportfiets met 3 versnellingen
Adviesprijs € 749,-
Stoere, robuuste transportfiets met 7 versnellingen
Adviesprijs € 929,-
Lichte stadsfiets met 7 versnellingen en moderne kleuren.
Adviesprijs € 849,-
Stadsfiets met extra lage instap
Adviesprijs € 1199,-

Help me kiezen

Kies jouw favoriete stadsfiets

Stadsfietsen zijn op gemaakt voor alle dagelijkse activiteiten. Voor een boodschap, naar school gaan tot een ritje naar je werk. Om de juiste keuze te maken voor een stadsfiets is het belangrijk om te weten waar je je fiets het meest voor gaat gebruiken. Fiets je door het drukke stadsverkeer en wil je snel en wendbaar zijn? Dan is een wendbare en lichte stadsfiets als de Batavus Dinsdag iets voor jou. Wil je veel bagage meenemen? Dan kan een transportfiets uitkomst bieden. Wat je behoefte ook is en welke doel je ook hebt, er is altijd een passende stadsfiets voor jou.

 

Stadsfiets proberen bij de fietsenwinkel

Jouw ideale stadsfiets uitproberen? Jouw Batavus fietsenwinkel geeft je graag persoonlijk advies om zo de fiets te vinden die het beste bij jouw wensen past. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken op één of meer fietsen om te ervaren welke fiets het beste bij je past. Rijd even een blokje om, probeer eventueel verschillende varianten uit en kies de fiets die het beste aansluit bij jouw wensen.

Toon meer