Batavus kinderfietsen

Voor een veilige, stevige en trendy kinderfiets kun je terecht bij Batavus. Ieder kind kan bij ons terecht voor een fiets die uitstekend geschikt is om lekker op rond te rijden, om vriendjes en vriendinnetjes op te bezoeken, om met paps en mams mee te gaan op korte fietstochtjes of gewoon om van en naar school te fietsen. Onze kinderfietsen zijn voorzien van alle benodigde accessoires, zoals een goed zichtbare fietslamp en reflectors. Je vindt bij ons transportfietsen voor kinderen of recht toe recht aan kinderfietsen zonder poespas. Lees meer over het kiezen van een kinderfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Model
Kleur
Prijs
Solide, veilige, super lichte transportfiets voor kids.
459,-
Solide, veilige, super lichte transportfiets voor kids.
459,-
Veilige, best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland.
449,-
Veilige, best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland.
459,-
Perfecte kinderfiets voor stoere meiden!
419,-
Perfecte kinderfiets voor stoere meiden!
419,-

De juiste kinderfiets kiezen

Het kiezen van een goede kinderfiets kan een uitdaging zijn. Het aantal inches waarin de maten worden aangegeven gaan bij kinderfietsen niet over het frame maar over de fietsbanden. Maar welke maat kinderfiets moet jouw kind hebben? Daar hebben we uiteraard wat handige richtlijnen voor! Je kunt namelijk naar de leeftijd in combinatie met de kledingmaat kijken.


Maar niet ieder kind van dezelfde leeftijd is even lang. 

Welke fiets koop je dan als je tussen 2 fietsmaten in uitkomt? Dan ga je voor de grootste fiets. Dan kun je het zadel op de laagste stand zetten en steeds hoger zetten naarmate  je kind langer wordt. Als je kind met de tenen goed de grond kan aanraken terwijl het op het zadel zit, dan is de fiets goed.

 

Een kinderfiets kies je niet alleen op de maat. Het is ook belangrijk dat de fiets veilig is. Alle kinderfietsen van Batavus zijn superveilig. Gemaakt van de beste materialen en onderdelen van de allerbeste fabrikanten. Ook de kleur maakt natuurlijk uit. Onze kinderfietsen zijn er in verschillende stijlen en kleuren, zodat er ook voor jouw kind een leuke en veilige fiets tussen zit.

 

Fietsmaat

Leeftijd

Kledingmaat

Lengte

20 inch

6-8 jaar

116-122

115 cm

22 inch

7-9 jaar

122-128

122 cm

24 inch

8-12 jaar

128-140

130 cm

26 inch

10-14 jaar

140-152

145 cm

Kinderfiets uitproberen bij de dealer

Neem je kind gezellig mee naar een Batavus dealer in je eigen vertrouwde omgeving! Hier kan de fiets veilig uitgeprobeerd worden. Rijd een blokje om en laat voelen hoe de fiets beweegt en aanvoelt. Onze Batavus dealers leggen je alles uit over onze kinderfietsen en legt ook uit waar je op moet letten om te bepalen of de fiets geschikt is. Wedden dat je met een perfecte kinderfiets thuiskomt? Bekijk welke dealers bij jou in de buurt zitten en maak meteen een afspraak.  

 

De Batavus jongensfietsen zijn er in 24-inch en 26-inch. De meisjesfietsen zijn er in 20-inch, 22-inch, 24-inch en 26-inch. Wil je kleinere fietsen, dan kun je terecht bij ons zustermerk Loekie. Bij Loekie vind je kinderfietsen in alle maten.

Toon meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief