De robuuste transportfiets voor al je dagelijkse activiteiten

De robuuste transportfiets voor al je dagelijkse activiteiten

Ga je op pad naar school, sport of werk? Met de PACKD transportfiets neem je dankzij de geintegreerde snelbinders op de voor- en achterdragers, eenvoudig al je zware tassen mee. Eenmaal aangekomen is parkeren met de tweepootstandaard een fluitje van een cent. Ook bij het parkeren in het fietsenhok hoef jij je geen zorgen te maken. Zo kan het sterke frame tegen een stootje en blijft je voorlamp dankzij de slimme plaatsing onbeschadigd. Moet je ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat op pad? Met de automatische fietsverlichting ben jij altijd zichtbaar in het verkeer. De PACKD transportfiets is de veilige, robuuste en trendy fiets voor jou. Lees meer over de Batavus transportfiets

Alle fietsen uit de Batavus PACKD-serie

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Dé next generation transportfiets met 3 versnellingen
Adviesprijs € 749,-
Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
<a id="outro"></a>De trendy transportfiets

De trendy transportfiets

De PACKD transportfiets is niet alleen praktisch is, maar ook stijlvol. Met de mooi vormgegeven voor- en achterdragers, neem je gemakkelijk al je spullen mee. Om de fiets echt eigen te maken, is de fiets beschikbaar in veel moderne kleuren zoals jeans blauw en camel mat. Hierdoor zit er altijd een kleur voor je tussen die perfect bij je past.

<a id="outro"></a>De trendy transportfiets
Ideaal voor school

Ideaal voor school

Door de regen en de wind naar school fietsen met een zware boekentas. Met de stevige voor- en achterdragers van PACKD kun je zonder probleem een kratje of mand bevestigen. Schooltas erin en je bent klaar om te gaan! Aangekomen op school kun jij zorgeloos je fiets stallen. Met het sterke frame is je fiets bestendigd tegen een val. Ook is de verlichting slim gemonteerd dat die niet snel beschadigd.

Ideaal voor school
Super stabiel parkeren

Super stabiel parkeren

Aangekomen op je plek, wil je de fiets eenvoudig parkeren. Om je fiets stabiel te parkeren gebruik je de tweepootstandaard. Met het stuurslot zet je gemakkelijk het fietsstuur op slot. Hierdoor blijft bagage ook op de voordrager altijd stevig staan. Bagage afladen is daarom zo klaar.

Super stabiel parkeren
Altijd zichtbaar in het verkeer

Altijd zichtbaar in het verkeer

Bij Batavus staat de veiligheid van onze fietser altijd voorop. Daarom zijn alle PACKD fietsen voorzien van automatische fietsverlichting die werkt op de naafdynamo. Lege batterijen zijn hierdoor verleden tijd. De elektrische PACK E-go® is uitgerust met verlichting die werkt op de accu van de e-bike. Hierdoor ben je altijd zichtbaar in het verkeer. Met de PACKD ga je dus altijd veilig op pad.

Altijd zichtbaar in het verkeer