De robuuste allround transportfiets die wel tegen een stootje kan

De robuuste allround transportfiets die wel tegen een stootje kan

De Batavus PACKD is een echte alleskunner die wel tegen een stootje kan. Het is de perfecte schoolfiets, stoere transportfiets en ultieme hippe stadsfiets. De PACKD deinst nergens voor terug. De voor- en achterdrager van de PACKD zijn voorzien van bijpassende planken en door de geïntegreerde snelbinders is het meenemen van bagage nog nooit zo makkelijk en veilig geweest. Bovendien is de verlichting op een slimme manier bevestigd zodat je deze er niet makkelijk afstoot. Doordat de verlichting altijd aanstaat, ben je altijd zichtbaar en veilig onderweg. De PACKD is verkrijgbaar in verschillende opvallende en flitsende kleuren zodat er altijd een passende PACKD voor jou is! 

Lees meer voordelen

Alle fietsen uit de Batavus PACKD-serie

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
1699,-
Dé next generation elektrische transportfiets
1999,-
Robuuste allround transportfiets die wel tegen een stootje kan
549,-
Dé next generation transportfiets met 3 versnellingen
649,-
Stoere, robuuste transportfiets met 7 versnellingen
799,-
<a id="outro"></a>De ideale schoolfiets

De ideale schoolfiets

De PACKD is de ideale schoolfiets, want het extra stevige frame kan wel tegen een stootje. Bovendien is de PACKD voorzien van een paar slimmigheden. Zo bevestig je binnen no-time een kratje op de voordrager om je tas in te zetten en zijn de kabels mooi weggewerkt door het frame, zodat je niet blijft haken achter andere fietsen in de drukke fietsenstalling. Over fietsenstallingen gesproken… De verlichting is slim op de fiets geplaatst zodat je deze niet makkelijk kapot stoot aan een andere geparkeerde fiets. Bovendien staat je licht altijd aan zodat je altijd zichtbaar en veilig onderweg bent! 

<a id="outro"></a>De ideale schoolfiets
Bagage vervoeren was nog nooit zo makkelijk

Bagage vervoeren was nog nooit zo makkelijk

Meer bagage? Geen probleem! De stevige voor- en achterdrager bieden je de mogelijkheid om zonder probleem een kratje of mand te bevestigen. Schooltas of sporttas voorop en je bent klaar om te gaan. Deze transportfiets is bij uitstek geschikt voor het vervoeren van je spullen én ook nog eens super comfortabel blijft fietsen. Op deze manier wordt het meenemen van je spullen wel héél erg makkelijk.   

Bagage vervoeren was nog nooit zo makkelijk
Altijd veilig en zichtbaar onderweg

Altijd veilig en zichtbaar onderweg

Veiligheid staat voorop bij Batavus. Daarom is de PACKD voorzien van verlichting die altijd aan staat. De niet-elektrische uitvoering van de PACKD is voorzien van verlichting die werkt op de naafdynamo, waardoor lege batterijen verleden tijd zijn. De elektrische PACKD E-go® uitvoeringen hebben verlichting die werkt op de accu van de e-bike. Zo heb je het vertrouwen in de fiets dat je gegarandeerd goed zichtbaar bent. Dat is pas met een veilig gevoel onderweg zijn.

Altijd veilig en zichtbaar onderweg
PACKD Start 3: De transportfiets voor een aantrekkelijke prijs

PACKD Start 3: De transportfiets voor een aantrekkelijke prijs

Een sterke en betrouwbare transportfiets tegen de beste prijs. Dat is de PACKD Start 3! Het stalen frame kan al je ritten aan en deinst niet terug voor een overvolle fietsenstalling. De PACKD Start 3 is het instapmodel van de PACKD-serie. Deze is niet uitgerust met geïntegreerde snelbinders en hippe planken 

PACKD Start 3: De transportfiets voor een aantrekkelijke prijs
Klaar om kids mee te nemen

Klaar om kids mee te nemen

Ook aan jonge ouders met kinderen is gedacht. Zo is de voordrager van de PACKD gedeeltelijk te verwijderen om de kleine bijrijder in het kinderzitje alle beenruimte te geven die nodig is. En als je het kinderzitje naar achter wilt verplaatsen, zet je de voordrager er weer snel en gemakkelijk op. Zo groeit de fiets dus met je mee! Parkeren met een kinderzitje aan het stuur doe je natuurlijk op een veilige manier, want door de stevige tweepootstandaard én het gemakkelijk te bedienen stuurslot staat je fiets altijd stevig. 

Klaar om kids mee te nemen
Gezien in de film Engel

Gezien in de film Engel

Batavus is de officiële partner van de film Engel die te zien is in de bioscoop. Voor deze film ontwikkelde Batavus een limited edition van de Batavus PACKD 3. In de film maak je kennis met Engel. Ze is een verlegen, meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen. Op een dag fietst ze op haar stoere transportfiets naar huis en gebeurt er iets vreemds: ze ontvangt een prachtig zilverenklokje waarmee ze al haar wensen laat uitkomen. Maar maakt dit haar gelukkig? 

Gezien in de film Engel
Batavus Helpt

Batavus Helpt

Batavus helpt je bij al je vragen over elektrische fietsen. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van je nieuwe elektrische fiets of wil je gewoon wat meer informatie over het onderhoud van je e-bike? In deze serie leggen we het je graag uit. 

 

Bekijk hier alle onderwerpen en vind het antwoord op jouw vraag

 

Batavus Helpt

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!