Batavus Fonk - Winnaar Telegraaf Nationale Fietstest

Batavus Fonk E-go® Winnaar Telegraaf Nationale Fietstest

De Batavus Fonk E-go® is eerste geworden in de Telegraaf Nationale Fietstest en valt weer in de prijzen! Deze keer als beste koop. De Batavus Fonk E-go® kwam uit in de categorie Betaalbare Elektrische Fietsen. Dit zijn stadsfietsen met voorwielmotor en naafversnelling. Beoordelingen van de e-bikes waren positief en bevestigen dat Accell Nederland inzet op e-mobiliteit binnen alle marktsegmenten.

 

De Batavus Fonk E-go® werd gekwalificeerd als een lichte, eenvoudige fiets met scherpe prijs en goede ondersteuning. Een uitstekende koop voor als je een basis elektrische fiets voor in de stad zoekt.

 

 

 

 

De Telegraaf kopt in haar krant dat de Nationale e-biketest hét houvast is voor iedereen die een elektrische fiets wil aanschaffen. De wensen en verwachtingen van de consument lopen namelijk ver uiteen. Dat Accell Nederland opnieuw prijswinnende modellen heeft, toont aan dat binnen de razendsnel groeiende markt van elektrische fietsen, het de organisatie lukt om e-mobiliteit aantrekkelijk te maken voor een brede groep fietsliefhebbers.