Batavus transportfietsen

Voor iedereen die zich bijna dagelijks helemaal rot sjouwt met schooltassen, boodschappentassen, sporttassen, noem het maar op, heeft Batavus handige transportfietsen. Wat is een transportfiets? Dit is een stevige fiets, mét een uitermate praktische voordrager. En dat niet alleen, sommige transportfietsen hebben elektrische trapondersteuning, zodat je ook nog eens zonder extra zweetdruppels kunt fietsen. De transportfietsen zijn uiteraard veel hipper dan de naam doet vermoeden. Ze zijn er in mooie kleuren, in diverse stijlen en voor dames én heren. Zodat je altijd een transportfiets hebt die echt bij je past. Kijk snel welke fiets voor jou het beste is. Lees meer over het kiezen van een transportfietsen onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

Help me kiezen

Dé next generation transportfiets met 3 versnellingen
Adviesprijs € 699,-
Stoere, robuuste transportfiets met 7 versnellingen
Adviesprijs € 849,-
Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
Dé next generation elektrische transportfiets
Adviesprijs € 2099,-
Robuuste allround transportfiets die wel tegen een stootje kan
Adviesprijs € 599,-
Onderscheidende, trendy elektrische transportfiets.
Adviesprijs € 2399,-
Onderscheidende, trendy transportfiets
Adviesprijs € 949,-

Transportfiets kiezen

Hoe meer keuze je hebt, hoe lastiger het kiezen is. De belangrijkste vraag is: waarvoor ga je hem het meest gebruiken? Ga je er echt vaak zware spullen op vervoeren, dan heb je een fiets nodig die goed stabiel staat zodra je hem neerzet. Heel belangrijk als je bijvoorbeeld kinderen achterop of voorop meeneemt. Heb je thuis of op je werk of bij de supermarkt wat beperkt ruimte om je fiets lekker weg te zetten, dan is een lichte fiets met stevig frame van belang, want die kun je iets makkelijker een stukje optillen als het nodig is. Heb je moeite met opstappen als je bepakt en bezakt bent, dan is een fiets met lagere instap wel handig. Trapondersteuning is bijzonder comfortabel als je vaak zware spullen over langere afstanden moet vervoeren. Ook hebben de meeste van onze transportfietsen versnellingen, zodat je met heuveltjes, verkeerslichten en bruggen altijd goed vooruit komt. Zo hebben we fietsen die diverse eigenschappen goed combineren tot de ideale fiets voor jou.

Transportfiets bij de dealer

Als je eenmaal hebt besloten welke fiets het voor jou moet zijn, kun je hem ook nog uitproberen bij de Batavus dealer. Dan weet je zeker dat hij lekker rijdt, alles kan wat jij wilt en nodig hebt en je kunt hem verder op maat laten maken door de dealer. Misschien wil je nog fietstassen achterop, om nog meer mee te kunnen nemen. Bevalt de fiets, dan rijd je er zo op naar huis. Maak direct een afspraak bij een dealer in jouw buurt.

Toon meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!