Batavus transportfietsen

Voor iedereen die zich bijna dagelijks helemaal rot sjouwt met schooltassen, boodschappentassen, sporttassen, noem het maar op, heeft Batavus handige transportfietsen. Wat is een transportfiets? Dit is een stevige fiets, mét een uitermate praktische voordrager. En dat niet alleen, sommige transportfietsen hebben elektrische trapondersteuning, zodat je ook nog eens zonder extra zweetdruppels kunt fietsen. De transportfietsen zijn uiteraard veel hipper dan de naam doet vermoeden. Ze zijn er in mooie kleuren, in diverse stijlen en voor dames én heren. Zodat je altijd een transportfiets hebt die echt bij je past. Kijk snel welke fiets voor jou het beste is. Lees meer over het kiezen van een transportfietsen onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Met deze damesfiets klikt het elke dag. Exclusief bij Batavus Premium dealers.
569,-
Solide, veilige, super lichte transportfiets voor kids.
459,-
Solide, veilige, super lichte transportfiets voor kids.
459,-

Help me kiezen

Dé next generation transportfiets
649,-
Dé next generation transportfiets
799,-
Dé next generation transportfiets met stille voorwielmotor.
1649,-
Dé next generation elektrische transportfiets met krachtige middenmotor.
1949,-
Robuuste allround transportfiets die wel tegen een stootje kan
499,-
Robuuste allround transportfiets die wel tegen een stootje kan
549,-
Solide, oerdegelijk en uniseks, met anti-diefstal serienummer.
599,-
Solide, oerdegelijk en uniseks, met anti-diefstal serienummer.
699,-
Solide uniseks-stadsfiets in met voordrager en stuurvergrendeling.
799,-
Solide uniseks-stadsfiets in met voordrager en stuurvergrendeling.
699,-
Onderscheidende, trendy stadsfiets in super hippe kleuren.
699,-

Transportfiets kiezen

Hoe meer keuze je hebt, hoe lastiger het kiezen is. De belangrijkste vraag is: waarvoor ga je hem het meest gebruiken? Ga je er echt vaak zware spullen op vervoeren, dan heb je een fiets nodig die goed stabiel staat zodra je hem neerzet. Heel belangrijk als je bijvoorbeeld kinderen achterop of voorop meeneemt. Heb je thuis of op je werk of bij de supermarkt wat beperkt ruimte om je fiets lekker weg te zetten, dan is een lichte fiets met stevig frame van belang, want die kun je iets makkelijker een stukje optillen als het nodig is. Heb je moeite met opstappen als je bepakt en bezakt bent, dan is een fiets met lagere instap wel handig. Trapondersteuning is bijzonder comfortabel als je vaak zware spullen over langere afstanden moet vervoeren. Ook hebben de meeste van onze transportfietsen versnellingen, zodat je met heuveltjes, verkeerslichten en bruggen altijd goed vooruit komt. Zo hebben we fietsen die diverse eigenschappen goed combineren tot de ideale fiets voor jou.

Transportfiets bij de dealer

Als je eenmaal hebt besloten welke fiets het voor jou moet zijn, kun je hem ook nog uitproberen bij de Batavus dealer. Dan weet je zeker dat hij lekker rijdt, alles kan wat jij wilt en nodig hebt en je kunt hem verder op maat laten maken door de dealer. Misschien wil je nog fietstassen achterop, om nog meer mee te kunnen nemen. Bevalt de fiets, dan rijd je er zo op naar huis. Maak direct een afspraak bij een dealer in jouw buurt.

Toon meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief