Batavus transportfietsen

Met onze stoere transportfietsen vervoer jij eenvoudig jezelf en al je bagage van A naar B. Onze robuuste pakezels zijn uitgerust allerlei handige functies zoals een voordrager. Hierop bevestig je een handige krat of mand waarin je al je spullen kwijt kan. Ontdek alle kleuren en stijlen en vind de transportfiets die perfect bij jou past.

 

 

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
Dé next generation transportfiets met 3 versnellingen
Adviesprijs € 749,-
Onderscheidende, trendy elektrische transportfiets.
Adviesprijs € 2499,-

Help me kiezen

Onze stoere pakezels

Onze stoere pakezels

Onderweg naar de sportschool, opvang of werk? Op onze stoere pakezels neem jij al je spullen gemakkelijk mee. Onze transportfietsen hebben vele handige functionaliteiten die het vervoeren van bagage een fluitje van een cent maken.

Onze stoere pakezels
Extra stabiel met tweepootstandaard en stuurslot

Extra stabiel met tweepootstandaard en stuurslot

Heb je veel gewicht op je fiets? Met de tweepootsstandaard parkeer je je Batavus transportfiets eenvoudig op een oneven grond. En met het stuurslot zet je het stuur gemakkelijk op slot. Zo valt je fiets niet om en kun jij gemakkelijk je bagage op- en afladen.

Extra stabiel met tweepootstandaard en stuurslot
Extra veel bagage op de voor- en achterdrager

Extra veel bagage op de voor- en achterdrager

Transportfietsen hebben allerlei handige functionaliteiten om veel bagage mee te nemen. Zo is de Batavus Quip uitgerust met een verstelbare voor- en achterdrager. Hiermee tover je hem in mum van tijd om van een transportfiets naar familiefiets.Zo is het mogelijk om 2 kinderzitjes, een boodschappentas en een krat of mand te bevestigen. Een perfecte vervanger van een tweede auto.

 

De voor- en achterdrager van de Batavus PACKD zijn voorzien van bijpassende planken en geïntegreerde snelbinders. Hier kun je eenvoudig je school- of sporttas mee bevestigen en je bent klaar om te gaan. 

 

Extra veel bagage op de voor- en achterdrager