Batavus Fonk: Gemaakt voor de stad

Batavus Fonk: Gemaakt voor de stad

De Batavus Fonk is licht van gewicht en verkrijgbaar in verschillende frisse uitvoeringen zodat er altijd een Fonk bij jou past. Met de Batavus Fonk fiets je zonder problemen van de ene naar de andere kant van de stad, want door zijn stabiele frame heeft hij een strak stuurgedrag. Of je nou voor een e-bike of een stadsfiets gaat, de Fonk brengt je binnen een mum van tijd naar je bestemming.

 

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Ontdek de stad met de Fonk 3
Adviesprijs € 749,-
Lichte stadsfiets met unieke verlichting
Adviesprijs € 849,-
De ideale elektrische stadsfiets met middenmotor
Adviesprijs € 2199,-
De ideale elektrische stadsfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
Wendbaar rijplezier

Wendbaar rijplezier

De Fonk is licht in gewicht en daardoor de ideale fiets als je zonder problemen en lekker wendbaar door de straten en over de fietspaden wil fietsen. kleurrijke frame. Elke bocht neem je vol vertrouwen. Ook til je 'm makkelijk in het fietsenrek.

Wendbaar rijplezier
Slimme verlichting en bekabeling

Slimme verlichting en bekabeling

De Batavus Aerline verlichting staat altijd aan én is voorzien van een standlichtfunctie. De verlichting is hoog op het stuur gemonteerd zodat deze meer opvalt en minder snel beschadigt tijdens het stallen. De kabels zijn netjes weggewerkt in het frame om niet te blijven haken in fietsenstallingen.

Slimme verlichting en bekabeling
Een proefrit maken op de Batavus Fonk?

Een proefrit maken op de Batavus Fonk?

Ervaar de Batavus Fonk zelf en maak een proefrit. Bezoek het Batavus Experience Center De Fietser of ervaar de Fonk bij de fietsenwinkel in jouw buurt.

Een proefrit maken op de Batavus Fonk?