Over Batavus

Batavus is de fietsenspecialist van Nederland voor alle soorten fietsen, inclusief de populaire elektrische fiets. Regelmatig worden fietsen van Batavus onderscheiden met prijzen en goed getest tijdens onafhankelijke tests. Lees hieronder onder andere over de geschiedenis en de visie van Batavus, over maatschappelijk verantwoord ondernemen en het laatste nieuws.

 

 

Testresultaten

Testresultaten

Wij hebben meerdere nominaties, awards en eervolle vermeldingen mogen ontvangen voor onze fietsen en hier zijn wij trots op. 

Testresultaten
Het bedrijf

Het bedrijf

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek.

Het bedrijf
Daarom Batavus

Daarom Batavus

Elke dag steken wij met hart en ziel aandacht en liefde in de ontwikkeling van onze fietsen. Om jou van zorgeloos fietsplezier, optimaal comfort en veiligheid te kunnen voorzien, kijken we kritisch naar onszelf en vragen we externe specialisten om feedback. Zodat we continu de hoogst haalbare kwaliteit kunnen leveren.

Daarom Batavus
Innovaties en Design

Innovaties en Design

Batavus innoveert continu. Denk aan de verende voorvork en zadelpen of de e-bike met onzichtbare accu. En meest recent: Batavus V-light.

Innovaties en Design