Elektrisch fietsen wordt nu wel heel zorgeloos

Want het EzyRider Garantieplan biedt je vijf jaar volledige garantie op je nieuwe e-bike, óók op de batterij, motor en display. Dat betekent vijf jaar lang onbezorgd fietsen zonder onvoorziene kosten! 

 

 

Garantie op de hele e-bike

Alle mechanische en elektrische onderdelen van je e-bike vallen onder het EzyRider Garantieplan (slijtagedelen uitgezonderd*). Gaat er een onderdeel van je e-bike kapot door een materiaal- of constructiefout, wordt je e-bike kosteloos gerepareerd. Je hoeft dan niets te betalen voor de gebruikte onderdelen of voor de arbeidskosten.

 

Het EzyRider Garantieplan kan alleen afgesloten worden in Nederland. In België bieden we een ander garantieplan aan, vraag je dealer hiernaar.

 

*zie garantievoorwaarden
Onderdelen vijf jaar vergoed
Arbeidsloon vijf jaar vergoed
Verzekering overdraagbaar
Ook garantie op de batterij

Ook garantie op de batterij

De batterij is één van de belangrijkste onderdelen van je e-bike. Daarom valt een defect van de batterij vanzelfsprekend ook onder het EzyRider Garantieplan.

Ook garantie op de batterij
Onderhoud

Onderhoud

Iedere e-bike heeft onderhoud nodig. Om het EzyRider Garantieplan in stand te houden, is het van belang om je e-bike goed te onderhouden. We vragen je dan ook om de e-bike ieder jaar, of iedere 4.000 kilometer (wat zich eerder voordoet), voor regulier onderhoud aan te bieden bij de Batavus fietsenwinkel waar je jouw e-bike hebt gekocht.

 

Je kunt deze garantieverzekering heel eenvoudig afsluiten bij je eigen rijwielspecialist voor slechts €159,-. Daarmee fiets je vijf jaar zónder onvoorziene kosten. Heel zorgeloos, heel Ezy.

Onderhoud