Batavus herenfietsen

Voor iedere man hebben we een herenfiets die bij hem past. Of je nu alleen maar in de stad fietst of dat je elk weekend eropuit wilt, met een Batavus fiets je altijd lekker. Fiets op een hippe herenfiets die je uit duizenden herkent door de straten van jouw woonplaats, of laat je van en naar je werk vervoeren door een fiets met motor. In ons assortiment vind je een ruime hoeveelheid mooie herenfietsen die alles hebben wat je wilt. Lees meer over het kiezen van een herenfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

Sportieve allround stadsfiets waarmee je gezien mag worden
Adviesprijs € 999,-
Een trendy elektrische fiets voor kilometers rijplezier
Adviesprijs € 2599,-
Een sportieve elektrische fiets voor kilometers rijplezier
Adviesprijs € 2999,-
Sportieve allround stadsfiets waarmee je gezien mag worden
Adviesprijs € 1149,-
Sportieve allround stadsfiets waarmee je gezien mag worden
Adviesprijs € 999,-
Een ware allrounder met superstabiel frame! De fiets van het jaar 2020!
Adviesprijs €1099,- 949,-
Ultiem comfort en veiligheid met de Batavus Finez E-go® Active
Adviesprijs € 2599,-
Als je stijl en functionaliteit combineert krijg je de Finez
Adviesprijs € 2699,-
Super comfortabele e-bike met heerlijk onderhoudsarme riemaandrijving
Adviesprijs € 2999,-
De ultieme comfortfiets die uitblinkt in zijn hoogwaardige afwerking en perfect rijgedrag
Adviesprijs € 3199,-
De ultieme comfortfiets met onderhoudsvrije riemaandrijving
Adviesprijs € 3499,-
Hip design met moderne kleuren. Gemaakt voor de stad.
Adviesprijs € 749,-
Lichte stadsfiets met 7 versnellingen en moderne kleuren.
Adviesprijs € 849,-
De ideale elektrische stadsfiets met voorwielmotor
Adviesprijs €1999,- 1799,-

Help me kiezen

Jouw betrouwbare familiefiets
Adviesprijs €1099,- 999,-
Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs €1999,- 1799,-
Onderscheidende, trendy elektrische transportfiets.
Adviesprijs € 2499,-

Herenfiets kiezen

Hoe meer keuzes, hoe lastiger het wordt om jouw ideale herenfiets te kiezen. Dat begrijpen we heel goed bij Batavus en daarom nodigen we je uit om gewoon rustig alle fietsen te bekijken. Kijk bijvoorbeeld welke kleuren je mooi vindt, maar ook hoeveel versnellingen je wilt. Bedenk welke afstand je zou willen afleggen op de fiets. Misschien wordt je werk wel een stuk bereikbaarder als je gaat voor een e-bike! Dan heb je elke dag voldoende beweging en je komt lekker in de frisse buitenlucht. Heerlijk als je aan het einde van de dag even wilt bijkomen van je werk. Kies de Batavus herenfiets die bij jou past!

Een herenfiets die gewoon past

Rij je elke dag binnen de stad op en neer? Of wil je je kinderen naar school brengen of ophalen? Werk je net buiten de stad en zou je graag erheen fietsen? Ben je misschien niet meer zo soepel in de benen, maar wil je toch graag nog elke dag even een rondje doen? Bij Batavus maakt het niet uit waarvoor je je fiets het meest gebruikt. Wij hebben een herenfiets voor je, die gewoon bij je past. Zo hebben we herenfietsen met een lage instap (en nee, dat is niet hetzelfde als een damesfiets!) waar je makkelijk op kunt stappen.
We hebben herenfietsen met een voordrager, om lekker handig boodschappen mee te doen of juist je aktetas op neer te zetten. We hebben fietsen met handremmen, maar ook nog zoals vroeger, fietsen met terugtraprem. Wil je het nieuwste van het nieuwste en laat je je graag een handje helpen, dan hebben we uitstekende e-bikes voor heren. Al onze fietsen zijn degelijk en goed te onderhouden. Kies een Batavus herenfiets en je bent weer jaren voorzien van een goed stalen ros.

Herenfietsen bij jou in de buurt

Onze herenfietsen vind je uiteraard bij een dealer bij jou in de buurt. Je bent daar altijd welkom om de fiets die je op het oog hebt op je gemak uit te proberen. Onze dealers kunnen je favoriete herenfiets ook nog naar jouw wensen aanpassen. Een andere fietslamp erop? Dat kan. Nog een paar tassen achterop? Kan ook. Als je van tevoren laat weten welke fiets je wilt proberen, zorgen wij dat deze klaar staat als je langskomt. We helpen je graag aan de fiets van je dromen!

Wil je een elektrische fiets uitproberen? Maak dan een afspraak bij ons testcentrum De Fietser in Ede. Onze experts vertellen je alles over de fiets en je kan elk onderdeel van dichtbij bekijken.

Toon meer