Design met oog voor detail

Design met oog voor detail

Beweeg vol vertrouwen door het verkeer dankzij het slanke en lichte frame. Met de Batavus Dinsdag ben je al je ritten de baas. Het sportieve stuurgedrag betekent niet dat je hoeft in te leveren op comfort. Aan alles is gedacht. 

De vakjury van de RAI Fietsawards bekroonde de Batavus Dinsdag niet voor niets is tot Beste Fiets van 2021.

Lees meer voordelen.

Alle fietsen uit de Batavus Dinsdag-serie

Sorteer op:
Filter
Model
Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
De ideale stadsfiets met onderhoudsarme riemaandrijving
Adviesprijs € 1249,-
Jouw ideale fiets om het stadsverkeer te trotseren
Adviesprijs € 1649,-
Slank & modern frame

Slank & modern frame

De combinatie van sportiviteit en comfort zie je terug in het slanke en lichte frame van de Batavus Dinsdag. Deze serie is met oog voor detail ontworpen. Dat zie je terug in de verfijnde afwerking als weggewerkte kabels in het frame en de lasnaden die minder zichtbaar zijn gemaakt voor een stylish geheel.

Slank & modern frame
Altijd zichtbaar met ViZi verlichting

Altijd zichtbaar met ViZi verlichting

Bij Batavus gaan we verder dan 'gewoon goede verlichting'. De ViZi verlichting op de Dinsdag Exclusive is voorzien van een sensor waardoor je fiets automatisch 'groot licht' geeft bij donker weer of in de avond. Zo zie je zelf meer en ben je beter zichtbaar voor anderen. 

Altijd zichtbaar met ViZi verlichting
Test de Batavus Dinsdag zelf

Test de Batavus Dinsdag zelf

Benieuwd naar de Batavus Dinsdag? Bezoek het Batavus Experience Center De Fietser of ervaar de Dinsdag bij een fietsenwinkel bij jou in de buurt

Test de Batavus Dinsdag zelf