Batavus Dinsdag: De beste fiets van het jaar 2021!

Batavus Dinsdag: De beste fiets van het jaar 2021!

We zijn trots! De Batavus Dinsdag Exclusive Plus is door de RAI Vereniging uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2021. De winnaars van de Fiets Awards werden op 10 maart bekendgemaakt tijdens de online uitreiking van de RAI Vereniging. Lees hier alles over de Fiets van het Jaar verkiezing.

Met de Batavus Dinsdag ervaar je wat een echte allround (elektrische) fiets is. Of je nu kiest voor een snel model met lekker veel versnellingen om snel door het stadsverkeer te rijden of toch gaat voor een heerlijke onderhoudsarme e-bike in een sportief jasje. 

Lees meer voordelen.

Alle fietsen uit de Batavus Dinsdag-serie

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Een trendy elektrische fiets voor kilometers rijplezier.
2349,-
Een sportieve elektrische fiets voor kilometers rijplezier
2499,-
Een trendy elektrische fiets voor kilometers rijplezier
2349,-
Onderhoudsarme e-bike met riemaandrijving en 7 versnellingen
2749,-
Sportieve allround stadsfiets waarmee je gezien mag worden
899,-
Sportieve allround stadsfiets waarmee je gezien mag worden
949,-
Sportieve allround stadsfiets waarmee je gezien mag worden
749,-
Allround stadsfiets met heerlijk onderhoudsarme riemaandrijving
1549,-
<a id="outro"></a>Altijd zichtbaar en altijd veilig onderweg

Altijd zichtbaar en altijd veilig onderweg

Veiligheid staat voorop. Bij Batavus willen we niet alleen dat je goed ziet onderweg, we willen ook dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Daarom zijn alle fietsen uit de Dinsdag-serie voorzien van nieuwe dynamische dagrijverlichting waarbij de lichtbundel zich automatisch aanpast naar mate het donkerder wordt. Bovendien zijn alle elektrische uitvoeringen van de Dinsdag voorzien van het unieke V-Light systeem dat met behulp van laserstralen een V-vorm rond de achterzijde van de elektrische fiets op de weg projecteert. Hierdoor ben je nog beter zichtbaar en kan je met een nóg veiliger gevoel op je fiets stappen, ook in het donker.

 

Lees meer over de verlichting van Batavus

<a id="outro"></a>Altijd zichtbaar en altijd veilig onderweg
Batavus Dinsdag scoort in diverse fietstesten!

Batavus Dinsdag scoort in diverse fietstesten!

De Batavus Dinsdag heeft deelgenomen aan verschillende soorten fietstesten, waar deze sportieve allrounder met hoge cijfers is bekroond! 

 

Dinsdag E-go® Exclusive ontvangt 8.4 in AD-fietstest

De sportieve Dinsdag E-go® Exclusive is in de categorie Sportief woon-werkververkeer één van de favorieten met een 8,0 als eindoordeelDeze lichtgewicht allround e-bike is ideaal voor dagelijks gebruik en sportieve ritten. 

 

Dinsdag E-go Sport met een 8,3 bekroond in de Telegraaf Nationale fietstest
Uitstekende vlotte allround toerfiets met zeer goede ondersteuning, stabiel rijgedrag en licht in gewicht. Voorzien van V-Light verlichting aan de achterkant voor extra veiligheid en zichtbaarheid. Echt een fiets voor lange tochten in de bergen op een goed wegdek. Met maar liefst 10 versnellingen en krachtige schijfremmen kan deze e-bike elke rit aan.

Batavus Dinsdag scoort in diverse fietstesten!
Een proefrit maken op de Batavus Dinsdag?

Een proefrit maken op de Batavus Dinsdag?

Elektrisch of toch je eigen spierkracht? Een onderhoudsarme riemaandrijving of toch een sportieve derailleur? Ervaar de Batavus Dinsdag zelf en boek een testrit voor verschillende modellen e-bikes en stadsfietsen. Bezoek het Batavus Experience Center De Fietser of ervaar de Dinsdag bij de dealer in jouw buurt.

Een proefrit maken op de Batavus Dinsdag?
Batavus Helpt

Batavus Helpt

Batavus helpt je bij al je vragen over elektrische fietsen. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van je nieuwe elektrische fiets of wil je gewoon wat meer informatie over het onderhoud van je e-bike? In deze serie leggen we het je graag uit. 

 

Bekijk hier alle onderwerpen en vind het antwoord op jouw vraag

 

Batavus Helpt

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!