Nieuws

Lees het laatste Batavus nieuws hieronder. Oudere berichten vind je terug in ons nieuwsarchief.

RAI Vereniging heeft de nominaties voor Fiets, E-bike en Speed E-bike van het Jaar 2015 bekendgemaakt. We zijn verheugd dat ook twee van onze modellen hiervoor genomineerd zijn: de Zonar en de Razer.

Lees meer
Nominatie Fiets en E-bike van het Jaar 2015

Onze spiksplinternieuwe Batavus Razer was al erkend als Goed Industrieel Ontwerp voor 2014 maar is dinsdag 14 oktober ook nog bekroond met de prestigieuze GIO Special Award for Excellence in de categorie originaliteit!

Lees meer
Batavus Razer

De Batavus Mont Blanc Easy® is zeer goed beoordeeld in de test van ElektrischeFietsen.com. De Mont Blanc Easy® is
met een 9,5 winnaar prijs/kwaliteitsverhouding geworden in de prijsklasse €2.000,- tot €2.499,-. 

Lees meer
Mont Blanc Easy® winnaar prijs/kwaliteitsverhouding

Batavus is de nieuwe partner van de Postcode Loterij in de Fietsprijs. Al vijf jaar lang reikt de Postcode Loterij de Postcode Loterij Fiets als prijs uit. Batavus heeft het nieuwe model van deze bekende fiets ontworpen. 1.200 fietsenwinkels die zijn aangesloten bij Batavus leveren vanaf...

Lees meer
Postcode Loterij fiets

Een club enthousiaste Batavieren is de afgelopen weken druk bezig geweest om een speciale WK fiets te maken. In de aanloop naar het WK 2014 in Brazilië ontstond dit idee onder de medewerkers uit de fabriek. De fiets is gebaseerd op het populaire BUB XL frame, maar voorzien van vele leuke...

Lees meer
Batavus WK team

In de Nationale Telegraaf Fietstest voor e-bikes hebben drie Batavus modellen zeer goede beoordelingen gekregen. De Monaco E-go® werd als winnaar verkozen in de categorie tot € 2.000,-. De Milano E-go® en Ventoux Easy® kregen vier en vijf sterren.

Lees meer
Monaco E-go

Met prachtig lenteweer werd afgelopen zondag het "Guinness World Record of Most Electrical Bicycles in one string" behaald. Een betere start van het fietsseizoen konden wij ons als hoofdsponsor niet wensen!

Lees meer
Record "Guinness World Record of Most Electrical Bicycles in one string" verbroken!

Wel eens 150 Batavus e-bikes in één lange rij achter elkaar zien rijden? Op zondag 30 maart 2014 kan dat tijdens de e-bike opstapdag (Windmee dag) in Friesland. Friesland wil hiermee het “Guinness World Record of Most Electrical Bicycles in one string” verbreken en opent hiermee het...

Lees meer
Wereldrecordpoging e-bikes

Deelnemers aan de actie doneerden minimaal €10,00, waarna zij automatisch kans maakten op het winnen van de unieke SR BUB XL-stadsfiets. 

Lees meer
Lokale dealers overhandigen speciale fiets aan winnaars Batavus Serious Request actie

Zorg dat je veilig de weg op gaat met je Batavus fiets en onderhoud je fiets goed, vooral in de wintermaanden. Batavus geeft je een aantal adviezen.

Lees meer
De weg op in de wintermaanden

Batavus en Nationale Fiets Projecten sponsoren damesvoetbalteam SC Heerenveen

Lees meer
Batavus sponsort damesteam SC Heerenveen

Batavus is een joint promotion aangegaan met de kinderfilm ‘Mees Kees op Kamp’ en heeft voor de opnames stads-, kinder, en elektrische fietsen geleverd. Zo vervult een van Nederlands grootste fietsfabrikanten een glansrijke bijrol op het witte doek.

 

Lees meer
Batavus trotse partner kinderfilm "Mees Kees op Kamp"

Heerenveen, (18 november 2013) – Batavus steunt Serious Request 2013 met twee acties: zij sponsort de door ‘Fryslan Fytst Foar 3FM’ georganiseerde fietstocht en ontwierp speciaal voor deze gelegenheid 2 exclusieve stadsfietsen, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. 

Lees meer
Batavus steunt Serious Request 3FM

De nieuwe Aerflow kettingkast en de vernieuwde Batavus Mambo hebben een Erkenning voor Goed Industrieel (Nederlands) Ontwerp 2013 (GIO) gekregen. Een Erkenning vraagt van een ontwerp méér dan alleen ‘mooi’ zijn.

Lees meer
Batavus ontvangt twee Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp (GIO)

Diederik Samsom bracht met een delegatie een werkbezoek aan Batavus in Heerenveen.

Lees meer
Diederik Samsom, fractievoorzitter van de PvdA, brengt bezoek aan Batavus

De Top 100 is gebaseerd op bijna 30.000 website beoordelingen door ruim 6000 respondenten over zo'n 3.500 websites.

Lees meer
Batavus website behaalt 17e plek binnen de WUA! Top 100

Batavus is een samenwerking met VVV Texel aangegaan om ultiem fietsplezier te promoten. En waar kan dit beter dan in de beste fietsregio van Nederland...

Lees meer
Texel, je bent er zo

Delegaties van de Tweede Kamer brengen met regelmaat werkbezoeken aan bedrijven die als parels voor de Provincie worden beschouwd. Die eer viel Batavus op 6 september jl. ten deel.

Lees meer
Batavus vereerd met bezoek delegatie Tweede Kamer
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.