Nieuws

Lees het laatste Batavus nieuws hieronder. Oudere berichten vind je terug in ons nieuwsarchief.

vrijdag 3 februari 2023 09:38

Je kan vast niet wachten om met je kleintje te gaan fietsen. Maar welke fietsen zijn hiervoor geschikt en hoe maak je een keuze die past bij jouw behoefte? Batavus staat van 15 tot en met 18 februari 2023 op de Negenmaandenbeurs om jou te helpen met het maken van de juiste keuze. Of ervaar het zelf op het fietsparcours!

 

 

dinsdag 31 januari 2023 12:06

We geven tijdelijk wekelijks een Limited Edition Batavus x StoryTiles tegeltje weg onder nieuwsbrief abonnees. Deze winactie loopt tot en met eind april 2023. Wekelijks nemen we persoonlijk contact op met de winnaar. Schrijf je in en je doet automatisch mee.

 

De winnaars per week worden hier bekend gemaakt:

vrijdag 13 januari 2023 21:14

Het consumentenpanel van het AD (Algemeen Dagblad) test jaarlijks fietsen in hun fietstesten. Deze keer waren de schoolfietsen aan de beurt. Middelbare scholieren testen tijdens deze test schoolfietsen van diverse fietsmerken. De Batavus Fonk E-go Plus en de Batavus Fonk 7 behaalden mooie rapportcijfers!

 

maandag 12 december 2022 09:00

WIN! Mooie momenten moet je vastleggen. De Batavus Mambo is vereeuwigd door Storytiles. Hangt dit unieke tegeltje binnenkort in jouw woonkamer? 

 

 

vrijdag 10 juni 2022 09:00

Jouw vader of die ene oom die altijd voor je klaarstaat, je broer die net vader geworden is of je beste vriend? Wie zet jij in het zonnetje op Vaderdag? Je maakt nu kans om die ene persoon te verrassen met een dagje uit naar keuze t.w.v. €250!

 

     

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!