Service en Garantie

Op onze servicepagina helpen we je graag verder met vragen die je hebt. Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen op onze FAQ pagina. Tips over onderhoud aan je fiets of het bepalen van de juiste framemaat vind je ook op onze servicepagina. Of download een handleiding of onze brochure en bekijk de garantievoorwaarden.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk in onze FAQ of het antwoord op je vraag erbij staat. Heb je een vraag over of een probleem met je Batavus fiets, neem dan contact op met jouw dealer. De Batavus dealer is het eerste aanspreekpunt en kan in de meeste gevallen helpen.

Veelgestelde vragen
Handleidingen

Handleidingen

Heb je een specifieke vraag over je fiets, kijk dan of het antwoord in de handleiding van je fiets vermeld staat. Alle handleidingen voor onze fietsen en de fietscomputers die wij gebruiken kun je vanaf deze pagina downloaden.

Handleidingen
Onderhoud

Onderhoud

Goed onderhoud van je fiets is het halve werk. Bij regelmatig onderhoud gaat de fiets gewoon langer mee. Tips en richtlijnen over het beste, meest veilige, gebruik en het afstellen van je fiets vind je in de handleiding van je fiets.

Onderhoud
Framemaat

Framemaat

'Hoe weet ik welke framemaat ik moet hebben?' Heb je jezelf die vraag al eens gesteld, kijk dan hier voor meer informatie over de juiste framemaat voor jou.

Framemaat
Brochure

Brochure

Wil je graag onze meest recente brochure voor reguliere en elektrische fietsen bekijken, download deze dan hier.

Brochure
Garantie

Garantie

Lees hier alle garantievoorwaarden die betrekking hebben op jouw fiets en lees hoe je Xtra Garantie afsluit voor je e-bike.

Garantie
Mijn fiets

Mijn fiets

Heb je een nieuwe Batavus fiets? Registreer deze van via mijn fiets. Zo beschik je altijd digitaal over de belangrijkste gegevens van jouw fiets. Dit is handig als je onverhoopt aanspraak moet maken op de garantie of bij aangifte van diefstal.

Mijn fiets
Fietstips

Fietstips

Een pagina vol met leuke en handige informatie en tips omtrent fietsen. Van tips bij pech onderweg en het vinden van de juiste fietsendrager tot seizoensgerelateerde fietsuitjes. 

Fietstips