De bakfiets van Batavus
De bakfiets
van Batavus
Ontdek de bakfiets
De Batavus Fier

De Batavus Fier

Met een Batavus elektrische bakfiets haal je met gemak de kinderen op van school. De hond? Boodschappen? Ook die neem je eenvoudig mee. Het ligt allemaal binnen handbereik met jouw nieuwe elektrische bakfiets. Dankzij de krachtige Bosch motor kom je moeiteloos aan op je bestemming.

     

De elektrische bakfiets van Batavus

De elektrische bakfietsen van Batavus zijn met zorg ontwikkeld. Veiligheid én stevigheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. Wanneer de kinderen mee op avontuur gaan, wil je een veilige bakfiets. Gebruik je de bakfiets om zware spullen te vervoeren, dan wil je verzekerd zijn van een soepele en veilige rit.

 
Sorteer op:
Filter
Model
Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Prijs
Ontdek het avontuur op de Batavus Fier met naafversnelling
Adviesprijs € 4349,-
Driewieler met Enviolo traploos schakelsysteem
Adviesprijs € 4749,-

Even rustig de brochure doorlezen?

Snel en comfortabel op je bestemming

Snel en comfortabel op je bestemming

De motor van een elektrische fiets, ofwel het hart van de fiets, zorgt ervoor dat je gemakkelijk en licht kunt fietsen. Je komt dus fris aan op je bestemming. Bovendien is de motor van de elektrische fiets zeer stil. Met een stille motor kun je een goed gesprek voeren extra genieten van de natuur om je heen.

Snel en comfortabel op je bestemming
Onderhoud van de bakfiets

Onderhoud van de bakfiets

Onderhoud aan je bakfiets is belangrijk voor veiligheid en comfort. Controleer regelmatig de bandenspanning, remmen en smeer de ketting om problemen te voorkomen. Laat je bakfiets ook regelmatig nakijken door één van onze fietsexperts bij jouw in de buurt. Op deze manier houd je je Batavus-bakfiets in topconditie.

Onderhoud van de bakfiets
Test de elektrische bakfiets van Batavus

Test de elektrische bakfiets van Batavus

Jouw fietscomfort staat voorop. Ontdek of een elektrische bakfiets ook iets voor jou is. Zelf uitproberen? Bezoek dan het Batavus Experience Center in Ede. Onze fietsexperts vertellen je graag meer over elektrische bakfietsen.

Test de elektrische bakfiets van Batavus
Een elektrische bakfiets kopen: dit is wat je moet weten

Een elektrische bakfiets kopen: dit is wat je moet weten

Een bakfiets koop je niet iedere dag. Daarom kan het verstandig zijn om te weten welke bakfiets past bij jouw wensen. Ga na hoe en wanneer je de bakfiets wilt gebruiken. Stel jezelf deze vragen:

 

  • Wil je een bakfiets met twee of drie wielen

 

Beide fietsen hebben andere eigenschappen: zoek je een bakfiets die fietst zoals een fiets en stabiel is in gebruik? Dan is een tweewieler iets voor jou. Zoek je extra ruimte (tot 4 kinderen) en een fiets die gelijk stabiel stiltstaat als je hem ergens wilt neerzetten? Dan is de driewieler dé oplossing. 

 

  • Hoeveel kilogram wil je vervoeren? Het laadvermogen van de Fier 2 is 80 kg. De Fier 3 vervoert maximaal 100 kg. Hoeveel wil jij meenemen?

 

 

Een elektrische bakfiets kopen: dit is wat je moet weten
Accessoires Bakfiets

Accessoires Bakfiets

Bij de Batavus Fier hebben we vele handige accessoires die het ritje in de bakfiets fijner en veiliger maken. Van een maxi-cosi houder tot een peuterschaal tot comfortabele kussens en een regentent. Wat je (gezins)behoefte ook is, met de accessoires pas je de bakfiets geheel aan naar jouw behoefte. 

 

Ontdek alle accessoires.

Accessoires Bakfiets