Schoolfietsen

Nieuwe vrienden maken, een feestje hier, een feestje daar en oh ja, tussendoor blokken voor toetsen en tentamens; in je studententijd maak je de mooiste herinneringen. Op je fiets ga je deze jaren van hot naar her. Vanaf de brugklas, als je dagelijks naar school fietst met een tas vol zware boeken en hup door naar de sportclub, tot aan het eind van je studententijd als je diep in de nacht van de kroeg weer terug naar huis trapt. Geen probleem met een Batavus schoolfiets, die brengt je altijd snel en veilig waar je moet zijn. We hebben een uitgebreid assortiment (elektrische) schoolfietsen, waar ben je naar op zoek? Een extra stevig frame, fijne trapondersteuning of een handige lichtgewicht fiets? We hebben een passende en veilige schoolfiets voor iedere scholier of student.

 

Op zoek naar een fiets voor kinderen op de basisschool? Bekijk onze jongensfietsen en meisjesfietsen.

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Lichte stadsfiets met unieke verlichting
Adviesprijs € 849,-
Ontdek de stad met de Fonk 3
Adviesprijs € 749,-
Dé next generation transportfiets met 3 versnellingen
Adviesprijs € 749,-
Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
Een geschikte schoolfiets kiezen

Een geschikte schoolfiets kiezen

Van een Batavus schoolfiets heb je jarenlang plezier. Maar welk model past het best bij jou? Moet je een flinke afstand afleggen? Dan is een elektrische schoolfiets een goede optie. Ook fijn bij een route vol heuvels of juist vlaktes met veel wind! Neem je veel spullen mee? De Batavus PACKD is een super stevige transportfiets met handige planken op de voor- en achterdrager om gemakkelijk en veilig een tas te bevestigen. Fiets je meestal in de stad? De sportieve Batavus Fonk is lekker wendbaar en heel lichtgewicht, die zet je zonder moeite in een drukke fietsenstalling. Welke schoolfiets je ook kiest, veilig is ‘ie zeker. Al onze schoolfietsen zijn voorzien van goede verlichting en krachtige remmen.

Een geschikte schoolfiets kiezen
Schoolfietsen testen

Schoolfietsen testen

Zeker weten dat de fiets die je kiest de juiste match is? Kom jouw toekomstige (elektrische) schoolfiets uitgebreid testen en krijg deskundig advies van onze fietsexperts. Kom vrijblijvend naar jouw Batavus fietsenwinkel of naar het Batavus Experience Center de Fietser in Ede. Hier kun je verschillende schoolfietsen testen op onze testbaan, de kleuren en modellen in het echt bekijken en krijg je informatie over bijpassende accessoires. We helpen je graag!

Schoolfietsen testen