Batavus moederfietsen

Je kent het wel, dat gehannes met een kinderzitje voorop je fiets, nog een kind achterop, valt die fiets weer om, huilende koters en uiteindelijk besluit je om nooit meer te fietsen als je kinderen mee moeten. Dat willen we uiteraard niet! Daarom heeft Batavus veilige, praktische en comfortabele moederfietsen. Voor iedere moeder die gewoon relaxt op de fiets boodschappen wil kunnen doen, mét kinderen erbij.

 

Lees meer over het kiezen van een moederfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Onderscheidende, trendy stadsfiets in super hippe kleuren.
749,-
Onderscheidende, trendy elektrische transportfiets. Nu met een gratis accu upgrade met voordeel tot maar liefst €200!
2199,-
Stoere, trendy en comfortabele stadsfiets. Alleen verkrijgbaar bij Premium dealers.
749,-

Help me kiezen

Robuuste allrounder waarmee je echt alles kan vervoeren. Perfect voor moeders én vaders!
899,-
Robuuste allrounder waarmee je echt alles kan vervoeren. Perfect voor moeders én vaders!
799,-

Een goede moederfiets kiezen

Het is niet makkelijk om een fiets te kiezen die geschikt is om nagenoeg alles mee te kunnen doen. Maar, als je van te voren even goed nadenkt over wat je écht wilt doen met de fiets, dan heb je je keuze zo gemaakt. Wil je 1 of 2 kinderen mee kunnen nemen? Wil je boodschappen makkelijk mee kunnen nemen? Heb je een kinderzitje nodig? Ga je ook wel naar de sportschool ermee? In alle gevallen hebben onze Batavus mamafietsen een stuurvergrendeling, zodat je fiets goed blijft staan als je je jongste uit het kinderzitje haalt. Onze topfiets voor moeders heeft een ruime instap, een extra lange bagagedrager en een breed stuur. Wat wil je nog meer?

Moederfiets testen bij de dealer

Neem je kinderen mee en kom eens een moederfiets proberen bij de lokale Batavus dealer. Handig, want je weet meteen of wat je in je hoofd hebt ook werkt zoals de bedoeling is. Wil je een kinderzitje, dan kan de dealer dit meteen voor je monteren en kun jij kijken of je nog goed kunt trappen en je niet met je knieën tegen het zitje aan komt. De dealer weet precies wat hij moet doen om jou de perfecte mamafiets te bezorgen. Maak snel een afspraak bij een dealer in jouw buurt!

Toon meer