Batavus lifestyle-fietsen

Een fiets die écht helemaal bij jou past. Natuurlijk hebben we altijd wel een fiets die aansluit bij jouw wensen, maar een fiets die jouw stijl vertegenwoordigt is net even andere koek. Daarom zijn we best trots op onze lifestyle-fietsen. Ze zijn hip, trendy en stijlvol, en allemaal heel verschillend van stijl. Ben je sportief, of juist stoer? Hou je van comfortabel, niet alleen in je kleding maar ook in de spullen die je bezit, hou je van je klassiekers of wil je een keer iets helemaal anders? Hoe jij je leven ook inricht, je fiets past er helemaal bij als het aan ons ligt. Zeker als je er elke dag gebruik van maakt, wil je een fiets die je kunt laten zien, waar je trots op bent, die bij jou past, waar je graag op fietst. Kies jouw lifestyle, kies een Batavus!

 

Lees meer over het kiezen van een lifestyle-fiets onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Model
Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

Dé comfortabele, hippe, veilige transportfiets
1649,-
Een sportieve elektrische fiets voor kilometers rijplezier
2449,-
Een sportieve elektrische fiets voor kilometers rijplezier
2299,-
Sterke, ranke, lichtgewicht stadsfiets met comfortabele vering.
949,-
Sportieve allround stadsfiets waarmee je gezien mag worden
749,-
Sportieve allround stadsfiets waarmee je gezien mag worden
899,-
Hip design met moderne kleuren. Gemaakt voor in de stad.
749,-
Hip design met moderne kleuren. Gemaakt voor de stad.
649,-

Help me kiezen

Makkelijk kiezen

In tegenstelling tot veel van onze andere fietsen, is een lifestyle-fiets eigenlijk makkelijk om te kiezen. Je kiest hem op basis van zijn uiterlijk. Wat de fiets kan, komt op de tweede plek. Toch vind je ook in onze lifestyle-fietsen alles wat je nodig hebt om soepel door de stad te bewegen. Handremmen, versnellingen, onderhoudsvriendelijk frame, bagagedrager erop, aan niks ontbreekt het. De Batavus lifestyle-fiets is natuurlijk niet zomaar een doorsnee fiets met een hip frame. We hebben gezorgd dat deze fietsen ook écht speciaal zijn.

Lifestyle-fiets bij de dealer

De dealer in jouw buurt kan ervoor zorgen dat jouw nieuwe lifestyle-fiets nog beter bij je gaat passen. Een ander zadel of misschien toch fietstassen erop. Een proefritje maken is zeker aan te raden, want dan weet je zeker of jouw favoriete fiets wel lekker rijdt. Ga dus snel naar de Batavus dealer in jouw buurt en voor je het weet heb jij jouw ideale fiets te pakken!

Toon meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief