E-bikes

Op deze pagina vind je moderne e-bikes voor dames en heren. De e-bikes zijn er in verschillende prijsklassen en voor elk gebruik. De motor kan op drie verschillende plekken in de e-bike zitten. Verder heb je de keuze tussen derailleurversnelling of naafversnelling en een sportief of comfortabel karakter. Ook kun je kiezen voor verschillende accu's, met een verschillende actieradius.

E-bikes

Op deze pagina vind je moderne e-bikes voor dames en heren. De e-bikes zijn er in verschillende prijsklassen en voor elk gebruik. De motor kan op drie verschillende plekken in de e-bike zitten. Verder heb je de keuze tussen derailleurversnelling of naafversnelling en een sportief of comfortabel karakter. Ook kun je kiezen voor verschillende accu's, met een verschillende actieradius.

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

Slanke e-bike voor dagelijks en recreatief gebruik met stille voorwielmotor en lage instap. Exclusief bij Batavus Premium en Pre
Vanaf 1749,-
Stabiele allrounder met intelligente ION® techniek en geruisloze achterwielmotor.
Vanaf 2549,-
Comfortabele, luxe en traploos schakelende e-bike
Vanaf 2699,-
Maak kennis met onze solide en veilige CNCTD. E-go®.
Vanaf 1549,-
Populaire, elegante en comfortabele e-bike voor dames met stijl.
Vanaf 1699,-
Vriendelijk geprijsd, voor dagelijks en recreatief gebruik.
Vanaf 1799,-
Geruisloze allrounder met extra lage instap voor dames.
Vanaf 1999,-
Sportief en onderhoudsvriendelijk, ideaal voor woon-werk verkeer.
Vanaf 2699,-
Robuust en comfortabel met grote actieradius.
Vanaf 2599,-

E-bikes

Doordat de comfortabele trapondersteuning veel voordelen biedt, is de e-bike zeer populair. Doordat een e-bike je een duwtje in de rug geeft, wordt hij door zowel jong als oud zeer gewaardeerd. Alles is mogelijk en natuurlijk standaard met de betrouwbaarheid van Batavus. De Batavus e-bike combineert daarnaast de nieuwste technologieën met meer dan 100 jaar ervaring en passie voor fietsen. Made in Heerenveen!


Gevarieerd aanbod e-bikes

Dit levert een ruime keuze aan e-bikes op die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. 

Of je nu een e-bike zoekt om mee naar het werk te fietsen of waarmee je een toertocht kunt ondernemen: er is altijd wel een e-bike die past bij jouw wensen.

 

Natuurlijk besteden we ook aandacht aan de styling van een e-bike. We bieden e-bikes met een accu onder de bagagedrager of met de accu onzichtbaar weggewerkt in de kettingkast, e-bikes met een sportievere of juist meer traditionele uitstraling en je kunt kiezen uit moderne of klassieke kleuren. Alles is mogelijk.

 

Samen uit. Samen thuis.

Toon meer
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.