Batavus fietsenwinkels in Zeeland

Werken, wonen en ontspannen gaan in Zeeland uitstekend samen. Trek er met het hele gezin op uit, fiets langs de brede zandstranden en fiets over de Deltawerken in Zeeland. In Zeeland geniet je tijdens een tocht vaak van de wind. Wil je dit ‘windje in de rug’ graag altijd ervaren tijdens het fietsen? Dan vind je bij de Batavus fietsenwinkels in Zeeland de juiste elektrische fiets. Ben je benieuwd naar de verschillende modellen en welke fiets het beste bij jou past? Onze E-bike E-xperts staan iedere dag voor jou klaar. Kom langs of vraag een proefrit aan. Kijk op de kaart voor de Batavus fietsenwinkel in Zeeland bij jou in de buurt.

Zoek op plaats of postcode Vind je fietsenwinkel
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan.

Overzicht van Batavus fietsenwinkels in Zeeland

Bij de Batavus fietsenwinkels in Zeeland vind je een uitgebreid assortiment stadsfietsen, woon-werk fietsen en lifestyle fietsen. Een Batavus fiets is er voor ieder gezinslid van jong tot oud. Maak het fietsen leuk met een echte Batavus! Terugtraprem of handrem, versnellingen of juist zonder, voor iedere voorkeur heeft Batavus de juiste fiets. 

Zoek op de kaart de dichtstbijzijnde Batavus fietsenwinkel in Zeeland, vul jouw postcode of woonplaats in en vind jouw Batavus fietsenwinkel. Batavus; samen uit, samen thuis.

Toon meer