Test een e-bike en ervaar het verschil!

Er zijn verschillende manieren om een (elektrische) fiets van Batavus te bekijken en uit te proberen:

 

 

Meer informatie

Onderstaande agenda geeft een overzicht van waar en wanneer je een elektrische fiets kunt uitproberen, tijdens een Batavus Windmee dag. Op een van deze dagen kun je vrijblijvend kennismaken met de Batavus e-bikes fietsencollectie. De Batavus Windmee dagen worden door Batavus en/of haar dealers georganiseerd. Wil je zeker weten of de geplande Batavus e-bike Windmee dag doorgaat? Of heb je vragen over de Batavus Windmee dagen? Neem dan contact op met de betreffende Batavus dealer. Test een Batavus e-bike en ervaar het verschil! Wil je een 'gewone' fiets testen, maak dan een afspraak om een proefrit te maken.

 

Je test het rijgedrag van een Batavus fiets

Batavus en Batavus dealers kunnen helaas niet alle maten aanbieden om te testen. Wat je kunt testen, is dus het rijgedrag van een model. Met name voor elektrische fietsen is het prettig om dit te kunnen testen. Wil je advies over de juiste framemaat, dan kun je hiervoor altijd terecht bij een Batavus dealer.

 

Plan een proefrit

Is er geen Windmee dag bij jou in de buurt, maar wil je wel graag een (elektrische) fiets testen? Maak dan een afspraak voor een proefrit bij een dealer bij jou in de buurt

 

E-bike testarrangementen

Het is ook mogelijk om een of meer elektrische fiets(en) van Batavus te testen met een e-bike testarrangement van Friesland Travel. Kijk op hun website voor meer informatie.

 

Agenda Windmee dagen

Hieronder vind je een overzicht van de tot nu toe geplande Windmee dagen. Dit overzicht wordt regelmatig aangevuld.

 

Zijn er geen Batavus Windmee dagen bij jou in de buurt gepland? Probeer dan een fiets uit bij ons Experience Center De Fietser of bij een Batavus dealer bij je in de buurt.