Batavus fietsenwinkels in Utrecht

Trendy lifestyle fiets, stoere stadsfiets of zelfs sportieve woon-werk fiets? De Batavus fiets maakt het jou gemakkelijk om zonder moeite van A naar B te komen. Op iedere Batavus maak je fijne tochten vanuit het historisch hart van Nederland over de Utrechtse Heuvelrug en rivieren. De Batavus fietsenwinkels in Utrecht hebben altijd een fiets die bij jou past. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of wil je graag meer informatie over bepaalde modellen of over elektrische ondersteuning? Kijk op de kaart voor de Batavus fietsenwinkels in Utrecht en bezoek de dichtstbijzijnde Batavus fietsenwinkel voor persoonlijk advies.

Zoek op plaats of postcode Vind je fietsenwinkel
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan.

Overzicht van Batavus fietsenwinkels in Utrecht

Unieke frames en trendy kleuren van robuuste stevige modellen tot praktische lichtgewicht fietsen. Je vindt het bij de Batavus fietsenwinkels in Utrecht. Om je soepel door het verkeer te laten manoeuvreren vind je bij de Batavus fietsenwinkels veilige, comfortabele en duurzame modellen fietsen gemaakt van hoogwaardige materialen.

Trotseer alle weersomstandigheden en geniet op een stadsfiets, toerfiets of elektrische fiets van Batavus. Ben je op zoek naar de ideale fiets? Breng dan een bezoek aan de Batavus fietsenwinkels in Utrecht voor advies op maat. Kijk in de lijst voor de Batavus fietsenwinkels in Utrecht bij jou in de buurt.

Toon meer