Batavus toerfietsen

Waar je ook gaat fietsen, Batavus heeft voor elke afstand en elk terrein een ideale toerfiets. Voel de wind in je haren in de polders van Noord-Holland of geniet van het uitzicht in de heuvels van Limburg. Met onze toerfietsen kun je elk landschap en elke omgeving heerlijk vanaf de fiets verkennen. Ons uitgebreide assortiment biedt toerfietsen voor alle wensen. Alle fietsen zijn lekker comfortabel en geven je het gevoel, alsof je dagenlang op twee wielen rond zou kunnen rijden. Of je nu een toerfiets wilt met 8 versnellingen of met 27, een Batavus toerfiets brengt jou op nieuwe favoriete plekken. Lees meer over het kiezen van een toerfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
De ideale toerfiets met zeven versnellingen. Exclusief bij Batavus Premium dealers.
649,-

Help me kiezen

Sportieve krachtpatser met hoge velgen en double butted frame.
799,-

Toerfiets kiezen

Een toerfiets kiezen die helemaal bij jou past kan best een uitdaging zijn. Welke toerfiets past nu het beste bij jou? Hoeveel versnellingen heb je nodig voor de Limburgse heuvels? Welk zadel zit prettig als je wat langere tochten wilt maken? Welke fiets bevestig je het makkelijkst op je fietsendrager? Zoveel toerfietsers, zoveel wensen. Het mooie is dat Batavus voor iedereen wel een passende fiets in het assortiment heeft.

Een toerfiets voor iedereen

Houd je van comfort? Dan is een toerfiets met een verende zadelpen misschien wel prettig. Heb je moeite om je partner of fietsvriend bij te houden? Dan is onze toerfiets met elektrische trapondersteuning een uitkomst. Dan kun je toch samen genieten van een heerlijk dagje uit. Maak je je zorgen om hoe snel je fiets slijt? Hoeft niet! Een Batavus toerfiets is afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen van Shimano. Daarnaast zijn de fietsen makkelijk schoon te maken door de open kettingkasten en zijn alle frames ultrastevig en slijtvast. Je kunt onze fietsen ook nog eens heel makkelijk meenemen op de achterdrager van de auto. Daardoor zijn de toerfietsen van Batavus ideaal voor een heerlijk weekendje toeren in de Ardennen of een ander prachtig gebied. Kortom, we hebben voor iedereen wel een mooie, lichte en passende toerfiets in onze collectie.

Toerfietsen bij de dealer

Je vindt veel van onze toerfietsen natuurlijk bij de Batavusdealer bij jou in de buurt. Je bent daar altijd welkom om te kijken wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk om een proefritje te maken. Onze dealers kunnen je fiets bovendien helemaal aan jouw wensen aanpassen. Wil je een zacht zadel? Geen probleem. Wil je verlichting op je toerfiets? Ook dat kunnen we regelen. Misschien een degelijk slot? Het kan allemaal. Als je van tevoren laat weten welke fiets je wilt proberen, zorgen wij dat deze klaar staat als je langs komt. We helpen je graag aan de fiets van je dromen.

Toon meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief