Batavus fietsenwinkels in Overijssel

Fietsen in Overijssel is nooit saai met het prachtige wisselende landschap. Fiets met het gezin langs de IJssel en de Vecht. Je geniet van het uitgebreide fietsnetwerk in Overijssel op jouw Batavus fiets. Heb je onverwachts problemen of wil je eens een ander model testen? Bekijk welke fietsenwinkels in Overijssel bij jou in de buurt zitten en kom langs voor een proefrit op het model naar jouw keuze. De experts van de Batavus fietsenwinkels in Overijssel helpen je graag bij het maken van de keuze voor de juiste Batavus fiets.

Zoek op plaats of postcode Vind je fietsenwinkel
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan.

Overzicht van Batavus fietsenwinkels in Overijssel

Zoek je een fiets voor een ritje door de stad, ga je met de fiets naar het werk of wil je juist mooie tochten maken? Een moederfiets, e-bike of een mooie toerfiets? Welke fiets past het beste bij jouw persoonlijke voorkeur? 

Maak een keuze in onderstaande lijst voor de dichtstbijzijnde fietsenwinkel in Overijssel en laat je door onze dealer adviseren over de verschillende modellen Batavus fietsen. Kom langs en maak een proefrit

Toon meer