Batavus omafietsen

De omafiets. Het is een klassieker en een van de hipste soort fietsen op dit moment. Ze lijken erg op de fietsen waarop je oma in de jaren ‘50 reed. In de jaren ‘80 werd de fiets opnieuw populair en inmiddels is de omafiets, of opoefiets, niet uit het straatbeeld weg te denken. De omafiets is te herkennen aan de rechte onderbuis met gebogen bovenbuis en de jasbeschermers langs het achterwiel. Batavus omafietsen zijn de best verkochte omafietsen van Nederland! Lees meer over het kiezen van een omafiets onderaan de pagina.

Sorteer op:

Help me kiezen

De leukste omafiets voor jou

We hebben omafietsen in een aantal varianten, zodat je altijd met een omafiets rijdt die bij jou past. Allemaal hebben ze uiteraard het klassieke frame, maar er zijn wat verschillen in de uitvoering. Zo hebben we fietsen met of zonder voordrager, met of zonder versnellingen en met of zonder terugtraprem. Hoewel de klassieke opoefiets natuurlijk zonder versnellingen en met terugtraprem hoort, snappen we het prima als je toch van wat moderne gemakken wilt genieten wanneer je aan het fietsen bent. Alle omafietsen zijn sterk en duurzaam geproduceerd. Met een Batavus omafiets zit je dus nog jaren goed.

Omafiets testen bij de dealer

Wil jij ook zo’n hippe omafiets? Probeer hem even uit de bij dealer in jouw buurt. Daar kun je kijken welke omafiets het beste bij jou past. Misschien wil je nog een ander zadel erop bijvoorbeeld. De dealer kan jou goed informeren over alles wat mogelijk is en zorgt ervoor dat alles goed wordt afgestemd op jouw wensen. Maak direct een afspraak bij jouw dealer in de buurt!

Toon meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!