Batavus omafietsen

De omafiets. Het is een klassieker en een van de hipste soort fietsen op dit moment. Ze lijken erg op de fietsen waarop je oma in de jaren ‘50 reed. In de jaren ‘80 werd de fiets opnieuw populair en inmiddels is de omafiets, of opoefiets, niet uit het straatbeeld weg te denken. De omafiets is te herkennen aan de rechte onderbuis met gebogen bovenbuis en de jasbeschermers langs het achterwiel. Batavus omafietsen zijn de best verkochte omafietsen van Nederland! Lees meer over het kiezen van een omafiets onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Model
Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Dé next generation transportfiets met 3 versnellingen
Adviesprijs € 749,-
Stoere, robuuste transportfiets met 7 versnellingen
Adviesprijs € 929,-

Help me kiezen

De leukste omafiets voor jou

We hebben omafietsen in een aantal varianten, zodat je altijd met een omafiets rijdt die bij jou past. Allemaal hebben ze uiteraard het klassieke frame, maar er zijn wat verschillen in de uitvoering. Zo hebben we fietsen met of zonder voordrager, met of zonder versnellingen en met of zonder terugtraprem. Hoewel de klassieke opoefiets natuurlijk zonder versnellingen en met terugtraprem hoort, snappen we het prima als je toch van wat moderne gemakken wilt genieten wanneer je aan het fietsen bent. Alle omafietsen zijn sterk en duurzaam geproduceerd. Met een Batavus omafiets zit je dus nog jaren goed.

Omafiets testen bij de dealer

Wil jij ook zo’n hippe omafiets? Probeer hem even uit de bij dealer in jouw buurt. Daar kun je kijken welke omafiets het beste bij jou past. Misschien wil je nog een ander zadel erop bijvoorbeeld. De dealer kan jou goed informeren over alles wat mogelijk is en zorgt ervoor dat alles goed wordt afgestemd op jouw wensen. Maak direct een afspraak bij jouw dealer in de buurt!

Toon meer