Batavus fietsenwinkels in Noord-Brabant

Hooilanden, wilgenbossen en stuifzanden. Dit herken jij als Batavus fietsliefhebber natuurlijk als het prachtige landschap van Noord-Brabant. Maak op je Batavus prachtige tochten door Noord-Brabant en geniet van de frisse buitenlucht. Soepel door het verkeer manoeuvreren, zonder moeite de drukke stad door of heerlijk genieten van een landelijke fietstocht door de Drunense Duinen. Met een Batavus stadsfiets, woon-werk fiets of toerfiets kun je alle kanten op. De Batavus fietsenwinkels in Noord-Brabant hebben fietsen in alle prijsklassen. Kom langs bij de Batavus fietsenwinkel in jouw buurt.

Zoek op plaats of postcode Vind je fietsenwinkel
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan.

Overzicht van Batavus fietsenwinkels in Noord-Brabant

Maak een keuze uit de elektrische fietsen, stadsfietsen of toerfietsen en kies de Batavus die bij jouw wensen past. De Batavus fietsen zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit om verschillende weersomstandigheden te trotseren. De Batavus fietsen kunnen uitstekend tegen een stootje! Wil je genieten van extra fietsgemak? 

Bekijk dan eens de elektrische fietsen met trapondersteuning. Zo rijd je zonder moeite door de Biesbosch. Alle Batavus E-bike E-xperts in Noord-Brabant beschikken over demomodellen om jou het fietsen met trapondersteuning te laten ervaren. Bekijk hieronder welke Batavus fietsenwinkel bij jou in de buurt zit en kom langs voor een proefrit.

Toon meer