Batavus fietsenwinkels in Limburg

De heuvels op in het mooie Limburg? In Limburg beleef je meer, met een elektrische fiets van Batavus klim je zonder moeite naar de top. De fietsen met trapondersteuning geven net dat beetje extra zodat je zonder moeite de weg naar de top bereikt. Bekijk de elektrische fietsen bij de Batavus fietsenwinkels in Limburg. Iedere E-bike E-xpert beschikt over verschillende demomodellen om jou een fiets met trapondersteuning te laten ervaren. Vul een zoekopdracht in de dealerlocator in en vind de dichtstbijzijnde Batavus fietsenwinkel in jouw omgeving.

Zoek op plaats of postcode Vind je fietsenwinkel
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan.

Overzicht van Batavus fietsenwinkels in Limburg

Op zoek naar een nieuwe Batavus, maar weet je nog niet precies welk model of uitvoering jouw voorkeur heeft? De experts van de Batavus fietsenwinkels in Limburg geven je graag persoonlijk advies.

Een sportieve stadsfiets, robuuste woon-werk fiets of praktische transportfiets. Je vindt ze bij de Batavus fietsenwinkels in Limburg. Bekijk op de kaart welke fietsenwinkel bij jou in de buurt zit.

Toon meer