Batavus 24-inch kinderfietsen

Voor stoere jongens en meiden, die in de hoogste klas van de basisschool zitten of net naar de middelbare school gaan, heeft Batavus trendy 24-inch kinderfietsen. Geschikt voor kinderen van pakweg 8 tot 12 jaar. Onze kinderfietsen zijn voorzien van alle benodigde accessoires zoals een goede verlichting en reflectors. Voor meer en kleinere kinderfietsen kun je ook terecht bij ons zustermerk Loekie

 

Lees meer over het kiezen van een kinderfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Prijs
Veilige, best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland.
Adviesprijs € 529,-

De juiste 24-inch kinderfiets kiezen

Als je eenmaal weet welke fietsmaat je kind nodig heeft, dan is het een kwestie van de allermooiste fiets uitzoeken. En dat niet alleen: waar je kind zelf vooral let op hoe de fiets eruit ziet, controleer jij vooral of de fiets wel veilig is. Wees gerust, een Batavus kinderfiets is voorzien van alle benodigde veiligheidsaccessoires. Ook zijn onze 24-inch kinderfietsen gemaakt van sterk en robuust materiaal, waardoor ze goed tegen een stootje kunnen.

 

Onze kinderfietsen zijn er in verschillende stijlen en kleuren, zodat er ook voor jouw kind een goede fiets tussen zit.

24-inch kinderfiets uitproberen bij de dealer

Zeker bij een fiets die het hele jaar mee moet gaan en flink wat kilometers zal gaan maken, is het goed om alles goed uit te proberen. Zit het zadel lekker, of moet er toch een andere op? Wanneer staat het stuur hoog genoeg? Is 24-inch echt voldoende of moet er een grotere fiets komen? De Batavus dealer in jouw buurt helpt jou en je kind graag met al je vragen. Bekijk welke dealers bij jou in de buurt zitten en maak meteen een afspraak.

Toon meer