Batavus 20-inch kinderfietsen

Voor een veilige, stevige en trendy 20-inch (30 cm) kinderfiets kun je terecht bij Batavus. Deze fietsen zijn ideaal als eerste ‘echte’ fiets. Kinderen tussen de 6 en 8 die de weg naar school al weten, kunnen op hun eigen fiets veilig naar school fietsen. Onze kinderfietsen zijn voorzien van alle benodigde accessoires, zoals een goed zichtbare fietslamp en reflectors. De 20-inch fietsen hebben we momenteel alleen voor meisjes. Voor kleine jongensfietsen en nog meer meisjesfietsen kun je terecht bij ons zustermerk Loekie

 

Lees meer over het kiezen van een kinderfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:

De juiste 20-inch kinderfiets kiezen

Als je eenmaal weet welke fietsmaat je kind nodig heeft, dan is het een kwestie van de allermooiste fiets uitzoeken. En dat niet alleen: waar je kind zelf vooral let op hoe de fiets eruit ziet, controleer jij natuurlijk vooral of de fiets wel veilig is. Wees gerust, een Batavus kinderfiets is voorzien van alle benodigde veiligheidsaccessoires. Ook zijn onze 20-inch kinderfietsen gemaakt van sterk en robuust materiaal, waardoor ze goed tegen een stootje kunnen.

 

Onze kinderfietsen zijn er in verschillende stijlen en kleuren, zodat er ook voor jouw kind een goede fiets tussen zit.

20-inch kinderfiets uitproberen bij de dealer

Zeker bij een fiets die het hele jaar mee moet gaan en flink wat kilometers zal gaan maken, is het goed om alles goed uit te proberen. Zit het zadel lekker, of moet er toch een andere op? Wanneer staat het stuur hoog genoeg? Is 20-inch echt voldoende of moet er een grotere fiets komen? De Batavus dealer in jouw buurt helpt jou en je kind graag met uittesten van onze fietsen en beantwoordt al je vragen. Bekijk welke dealers bij jou in de buurt zitten en maak meteen een afspraak.    

Toon meer