Batavus jongensfietsen 26-inch

Tijd voor de middelbare school? Dan is het ook tijd voor een nieuwe fiets! Een stevige jongensfiets, die geschikt is om net even wat verder te rijden én waarmee je gezien mag worden op school. Een 26-inch jongensfiets is geschikt voor jongens tussen de 10 en 14 jaar. Die 26-inch staat voor de wielen, die dan ongeveer 66 centimeter in doorsnede zijn. In ons assortiment vind je een aantal mooie 26-inch jongensfietsen, van stoer tot basic. De jongensfietsen van Batavus zijn altijd solide en veilig. Voorzien van uitstekende verlichting en felle kleuren, stevige frames en goede remmen. Zo kan jouw zoon veilig de weg naar school rijden en ook ‘s avonds nog met zijn vrienden op pad.

 

Lees meer over het kiezen van een jongensfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Prijs
Veilige, best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland.
Adviesprijs € 549,-

De juiste jongensfiets kiezen

Een jongensfiets van 26-inch zegt in eerste instantie natuurlijk niet zoveel. Is deze wel geschikt voor jouw zoon? We hebben wat aanwijzingen voor je. De kledingmaat die je zou kunnen aanhouden is 140-156. Zit je zoon straks bij de dealer op fiets, dan hoort je zoon met de fiets rechtop minimaal goed stevig met de tenen op de grond te kunnen staan.

 

Verder kies je een geschikte jongensfiets natuurlijk ook op hoe de fiets eruit ziet en wat deze kan. Wil je zoon een kleurrijke stoere fiets of juist eentje met een voordrager op het stuur? Hij moet er natuurlijk zijn zware tas met boeken op mee kunnen nemen! Misschien zijn versnellingen dan ook wel handig, ook om snel weg te kunnen komen als het rode stoplicht op groen springt en hij weer eens haast heeft om op tijd te zijn.

26-inch jongensfiets uitproberen bij de dealer

Zo op internet zoeken naar een goede fiets voor je zoon is natuurlijk lastig. Is een  26-inch voldoende of wordt het krap? Misschien is een fiets voor volwassenen al geschikt en kan hij daarmee jaren vooruit. Onze Batavus dealers leggen je alles uit over onze jongensfietsen en zorgen dat je zoon veilig een proefritje kan maken op een fiets naar keuze. Gaat zijn gezicht meteen glimmen zodra hij erop stapt, dan weet je dat hij goed zit! Bekijk welke dealers bij jou in de buurt zitten en maak meteen een afspraak.         

Toon meer