Batavus jongensfietsen 24-inch

Als de tijd komt dat je zoon heeft leren fietsen en toe is aan een fiets om mee naar school te gaan, dan is het tijd voor een Batavus jongensfiets. Een 24-inch (38 cm) jongensfiets is geschikt voor jongens tussen de 8 en 12 jaar. Die 24-inch staat voor de wielen, die dan ongeveer 61 centimeter in doorsnede zijn. In ons assortiment vind je veel mooie 24-inch jongensfietsen, van stoer tot basic. De jongensfietsen van Batavus zijn altijd solide en veilig. Voorzien van uitstekende verlichting en felle kleuren, stevige frames en goede remmen. Zo kan zelfs de grootste wildebras lekker vooruit op de fiets.

 

Lees meer over het kiezen van een jongensfiets onderaan de pagina.

Sorteer op:
Filter
Prijs
Veilige, best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland.
Adviesprijs € 529,-

De juiste jongensfiets kiezen

Een jongensfiets van 24-inch zegt in eerste instantie natuurlijk niet zoveel. Is deze wel geschikt voor jouw zoon? We hebben wat aanwijzingen voor je. De kledingmaat die je zou kunnen aanhouden is 128-140. Het zadel zit bij deze fietsen ongeveer op 63 centimeter hoogte. Je kunt van de voet tot het heupbot meten om te zien of dat ongeveer zou passen. Zit je zoon straks bij de dealer op de fiets, dan hoort je zoon met de fiets rechtop minimaal goed stevig met de tenen op de grond te kunnen staan.

 

Verder kies je een geschikte jongensfiets natuurlijk ook op hoe de fiets eruit ziet en wat deze kan. Wil je zoon een kleurrijke stoere fiets of juist eentje met een voordrager op het stuur? Hij moet er tenslotte zelf op rijden en vol trots aan zijn vriendjes kunnen showen! 

24-inch jongensfiets uitproberen bij de dealer

Zo op internet zoeken naar een goede fiets voor je zoon is natuurlijk lastig. Is een  24-inch voldoende of wordt het krap? Moet je een fiets op de groei kopen, of is dat misschien gevaarlijk? Onze Batavus dealers leggen je alles uit over onze jongensfietsen en zorgen dat je zoon veilig een proefritje kan maken op een fiets naar keuze. Gaat zijn gezicht meteen glimmen zodra hij erop stapt, dan weet je dat hij goed zit! Bekijk welke dealers bij jou in de buurt zitten en maak meteen een afspraak.

Toon meer