Batavus fietsenwinkels in Groningen

Er gaat niets boven Groningen. Ga er op uit en ontdek de provincie per fiets voor unieke momenten. Op jouw Batavus maak je de mooiste tochten door het prachtige Groningen. Fiets door de gezellige hofjes en de pittoreske steden. Snel van je huis naar je werk? Dat doe je natuurlijk op een Batavus. Van stoere stadsfietsen tot sportieve woon-werk fietsen, je vindt het bij de Batavus fietsenwinkels in Groningen. Kijk op de kaart, doe een zoekopdracht in de dealerlocator of vind de dichtstbijzijnde Batavus fietsenwinkel door een plaats uit onderstaande lijst te kiezen.

Zoek op plaats of postcode Vind je fietsenwinkel
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan.

Overzicht van Batavus fietsenwinkels in Groningen

De Batavus fietsenwinkels in Groningen geven je graag persoonlijk advies over de fiets die het beste bij jouw wensen past. Zoals een kekke moederfiets, stoere, praktische transportfiets of stijlvolle, sportieve stadsfiets voor dames en heren, in alle prijsklassen. Heb je wel oren naar elektrische ondersteuning bij het fietsen? 

Maak dan een keuze uit onze moderne elektrische fietsen met keuze uit drie posities voor de motor (achter, midden en voor). Heb je hulp nodig? Bezoek dan de dichtstbijzijnde Batavus fietsenwinkel in Groningen voor persoonlijk advies. Kijk op de kaart of hier onder voor de Batavus fietsenwinkels in Groningen.

Toon meer