Batavus fietsenwinkels in Gelderland

Fiets op jouw Batavus door het bosrijke Veluwe. Alle ruimte is dichterbij dan je denkt. Genieten van fijne tochten door een stroomgebied van rivieren. Ontdek en geniet achter iedere bocht weer van het prachtige uitzicht in Gelderland. Ben je er nog niet uit welk model Batavus fiets jou het beste kan begeleiden bij prachtige fietsmomenten of heb je tijdens het fietsen elektrische ondersteuning nodig? Doe dan de fietskeuzetest en ontdek welke fiets bij jouw wensen aansluit. Ga naar één van de Batavus fietsenwinkels in jouw omgeving en maak een proefrit op de fiets van jouw keuze. De ideale fiets vind je bij de Batavus fietsenwinkels in Gelderland.

Zoek op plaats of postcode Vind je fietsenwinkel
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan.

Overzicht van Batavus fietsenwinkels in Gelderland

Wil je optimaal genieten van een frisse tocht die je moeiteloos door de drukte naar je werk loodst? Een fiets met robuust karakter, ranke uitstraling, licht in gewicht en stevigheid? De Batavus fietsenwinkels in Gelderland hebben voor jou de perfecte fiets in alle prijsklassen. Van robuuste stadsfiets, sportieve woon-werk fiets tot lifestyle fiets

De experts van onze fietsenwinkels staan graag voor je klaar om jou te voorzien van advies over de ideale fiets. Kies op de kaart de Batavus fietsenwinkel het dichtst bij jou in de buurt en kom langs! Veel fietsplezier met jouw Batavus.

Toon meer