Batavus fietsenwinkels in Friesland

Fan Fryslan, want wat is er nu mooier dan fietsen in Friesland? Fietsen langs de karakteristieke meren, door bossen, uitgestrekte heide of over de Waddeneilanden op jouw Batavus. Wat is er nu fijner dan in de frisse buitenlucht genieten van jouw Batavus. De Batavus fietsenwinkels in Friesland hebben een ruim assortiment dames-en herenfiets. Snel van A naar B? Bekijk dan eens onze sportieve stadfietsen, woon-werk fietsen en lifestyle fietsen. Bezoek de dichtstbijzijnde Batavus fietsenwinkel in Friesland voor een proefrit op de fiets naar jouw keuze. Bekijk op de kaart welke fietsenwinkel in Friesland het dichtst bij jou in de buurt zit.

Zoek op plaats of postcode Vind je fietsenwinkel
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan.

Overzicht van Batavus fietsenwinkels in Friesland

Zoek je een stoere, vrolijke kinderfiets of trendy toerfiets van hoge kwaliteit? Batavus heeft moderne elektrische fietsen voor dames en heren in verschillende prijsklassen met keuze uit drie posities voor de motor (voor, midden, achter). 

Gaat jouw voorkeur uit naar een fiets voor korte ritten naar de stad of je werk? Maak dan je keuze uit het complete assortiment stadsfietsen. Bij de Batavus fietsenwinkels in Friesland geven ze je graag persoonlijk advies.

Toon meer