Batavus fietsenwinkels in Flevoland

Flevoland is ervoor gemaakt! Want een fietstocht op de bodem van de Zuiderzee doe je natuurlijk op jouw Batavus fiets. Fiets langs de bollenvelden, door loofbossen of langs de Oostvaarderplassen. De mooiste fietsmomenten ervaar je samen op een Batavus. Ga langs bij de Batavus fietsenwinkels in Flevoland om zorgeloos en veilig te kunnen genieten van een plezierige toertocht. Vind op de kaart de Batavus fietsenwinkel in Flevoland bij jou in de buurt en kom langs.

Zoek op plaats of postcode Vind je fietsenwinkel
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan.

Overzicht van Batavus fietsenwinkels in Flevoland

Voor ieder gebruik heeft Batavus de juiste fiets. Ben je op zoek naar een lifestyle fiets, een stadsfiets of moederfiets? De Batavus fietsenwinkels in Flevoland hebben voor jou de ideale fiets. Wanneer je belang hebt bij elektrische ondersteuning, dan kun je bij de Batavus fietsenwinkels in Flevoland een proefrit maken op het model naar jouw keuze.

Ook voor persoonlijk advies staat de Batavusdealer van de fietsenwinkel in Flevoland voor jou klaar. Maak je keuze uit de lijst met plaatsen van Batavus fietsenwinkels in Flevoland en vind de dealer die het dichtst bij jou in de buurt zit!

Toon meer