Batavus fietsenwinkels in Drenthe

Drenthe is een paradijs voor fietsliefhebbers, geniet lekker op jouw Batavus fiets in Drenthe. Weet je wel dat hier de meeste fietspaden van Nederland zijn? Drenthe, uw natuurlijke partner! Heerlijke tochten door de prachtige natuur, met de heidevelden, zandverstuivingen en bossen. Bezoek de Batavus fietsenwinkel in Drenthe, voor al jouw wensen op fietsgebied hebben wij een Batavus die bij jou past. Maak je graag lange toertochten en wil je een steuntje in de rug? Onze e-bikes, met keuze uit drie posities voor de motor (achter, midden, voor) geven jou de ideale elektrische ondersteuning tijdens het fietsen. Kom langs en maak een proefrit op de Batavus.

Zoek op plaats of postcode Vind je fietsenwinkel
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers en/of E-bike E-xperts. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan. 

Overzicht van Batavus fietsenwinkels in Drenthe

Kies voor een betrouwbare woon-werk fiets om ’s ochtends vroeg actief aan je dag te beginnen met een fijne tocht naar je werk. Of ga voor de trendy, stoere, chique en praktische stadsfietsen voor dames en heren, in alle prijsklassen. 

Bij de Batavus fietsenwinkels in Drenthe kun je terecht voor persoonlijk advies. De Batavus dealer nodigt je graag uit voor een proefrit op jouw model naar keuze. Kijk in onderstaande lijst welke Batavus fietsenwinkel het dichtst bij jou in de buurt zit.

Toon meer