Batavus Stream voor derde maal op rij Beste uit de Test van de Consumentenbond

De Batavus Stream is drie keer op rij als 'Beste Getest' door de Consumentenbond. Een unicum! Na de hoogste score in 2015 én in 2016 blijken de kwaliteiten van deze Batavus e-bike wederom niet te evenaren door de concurrentie. Een hattrick voor de Stream dus.

 

 

Consumentenbond oordeelt: Batavus Stream is Beste uit de Test

De Consumentenbond geeft de Stream een 8,5 en daarmee komt de Stream net als in 2015 en 2016 als Beste uit de Test naar voren. Het hoge testoordeel dankt deze elektrische fiets met name aan de Yamaha middenmotor die onder alle rijomstandigheden veel ondersteuning geeft en aan de grote actieradius, ook wanneer de sterkste ondersteuningsstand gebruikt wordt. De volledige testresultaten kun je nalezen in het blad of op de website van de Consumentenbond.

 

Vanaf oktober krijgt de Stream een prachtige opvolger: de Bryte E-go®! Deze wordt exclusief aan Batavus Premium dealers geleverd.

 

 

Ervaar de Batavus Stream zelf bij de Batavus E-bike E-xpert of in De Fietser

Ben je benieuwd naar hoe dat nu fietst, de beste elektrische fiets volgens de Consumentenbond? Ga de Stream dan zelf testen! Bijvoorbeeld in ons Experience Center De Fietser in Ede. Door het hele land vind je daarnaast Batavus E-bike E-xperts, dus ook bij jou om de hoek kun je een keer opstappen. Vraag een proefrit aan, dan zorgt de Batavus dealer dat de fiets voor je klaar staat. Je kunt daarnaast alles vragen over elektrische fietsen in het algemeen en de meerwaarde van de Batavus fietsen in het bijzonder.

 

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!