Batavus Quip verkozen tot testwinnaar 2017 Nationale Fietstest Telegraaf

De Batavus Quip is door de Nationale Fietstest, uitgevoerd door De Telegraaf voor de Fietsspecial van VRIJ, verkozen tot testwinnaar 2017. Daarmee mag de "Fiets van het Jaar" uit 2016 opnieuw een succes op zijn naam schrijven!

 

Het eigentijdse 'urban' design in combinatie met de robuuste uitvoering maken dat het testpanel van de Nationale Fietstest de Batavus Quip tot winnaar verkoos met een 7,9 als eindoordeel. De Batavus Quip kan tegen een stootje en begrijpt de stad als geen ander! Het rijgedrag, de afmontage en de styling worden het hoogste gewaardeerd door het testpanel.

 

De uitgebreide resultaten kun je lezen in de fietsspecial van de Telegraaf.

 

Eerdere prijzen

Eerder was deze robuuste stadsfiets al erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015 en daarnaast ook bekroond met de prestigieuze GIO Special Award for Excellence in de categorie Originaliteit. Verder is de Quip ook tot Fiets van het Jaar 2016 uitgeroepen; een echte topper dus!

 

Ervaar de Batavus Quip zelf bij de Batavus dealer of in De Fietser

Ben je benieuwd naar hoe dat nu fietst, deze topper in het stadssegment? Ga de Quip dan zelf testen! Bijvoorbeeld in ons Experience Center De Fietser in Ede. Door het hele land vind je daarnaast Batavus dealers, dus ook bij jou om de hoek kun je een keer opstappen.

 

 Urban fiets: de Batavus Quip

 

 

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief