E-bikes uit voorraad leverbaar

Wil je binnen nu en een paar weken fietsen op jouw nieuwe Batavus e-bike? Er is een groot aantal e-bikes uit voorraad leverbaar. We hebben er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. Fiets jij binnenkort op een comfortabele Finez, een stijlvolle Velder of op het minimalistische design van de Dinsdag? Zoek een fietsenwinkel bij jou in de buurt en vind jouw ideale e-bike. Of doe alvast de test: kies jouw elektrische fiets. 

Sorteer op:
Filter
Model
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Kleur
Prijs
Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs €1999,- 1799,-
De ideale elektrische stadsfiets met voorwielmotor
Adviesprijs €1999,- 1799,-
Dé next generation elektrische transportfiets
Adviesprijs € 1999,-
Nog meer genieten van elke kilometer
Adviesprijs €3149,- 2899,-
De ultieme comfortfiets die uitblinkt in zijn hoogwaardige afwerking en perfect rijgedrag
Adviesprijs € 3199,-
Als je stijl en functionaliteit combineert krijg je de Finez
Adviesprijs € 2699,-
De ultieme comfortfiets met onderhoudsvrije riemaandrijving
Adviesprijs € 3499,-
Een passende e-bike voor iedereen

Een passende e-bike voor iedereen

We hebben een breed aanbod e-bikes in onze collectie. Zo is er altijd een elektrische fiets die past bij jou. Combineer jouw spierkracht met de ondersteuning van een motor en maak jouw fietstocht nog aangenamer en soepeler. 

Een passende e-bike voor iedereen
Keuze voor een e-bike

Keuze voor een e-bike

Maak je graag lange fietstochten, of gebruik je je e-bike voor korte ritjes. En fiets je veelal in een stadsomgeving, of juist in een glooiend heuvellandschap? Dit zijn belangrijke vragen om jezelf te stellen bij de keuze van jouw e-bike. Iedereen is anders en elke fietsbehoefte is anders. Doe de elektrische fietskeuzetest en binnen een paar vragen weet jij welke e-bike bij jou past.  

 

Doe de test

Keuze voor een e-bike
Bekijk onze complete e-bike collectie

Bekijk onze complete e-bike collectie

Bekijk en test de volledige collectie e-bikes van Batavus in het Experience Center ‘de Fietser’ in Ede. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je van het juiste advies te voorzien. Maak nu je afspraak en test jouw ideale fiets op de grootste indoor testbaan van Nederland.  

 

Maak je afspraak 

Bekijk onze complete e-bike collectie
E-bikes goed uit de test

E-bikes goed uit de test

Wij gaan voor de allerbeste kwaliteit als het gaat om onze fietsen. Dit zien we terug in de beoordeling. Zo scoorden de Finez E-go Power Exclusive een 7.8 in de AD Fietstest. Deze e-bike scoorde hoog op comfort en rijbeleving. Een top e-bike voorzien van alle luxe. De Batavus Dinsdag E-go Classic scoorde een ‘Goed’ in de test van de ANWB. We zijn trots op onze e-bikes die als comfortabele, veilige en onderhoudsvriendelijke kwaliteitsfietsen uit de test komen!

 

 

Informeer bij jouw fietsenwinkel naar de actuele voorraad!

E-bikes goed uit de test