Test verschillende modellen van Batavus tijdens de AD Fietstest

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 vindt de AD Fietstest weer plaats in Utrecht. Meer dan 40 binnen- en buitenlandse fabrikanten van elektrische fietsen laten die dagen op een prachtig parcours hun modellen testen. Batavus is hier natuurlijk ook van de partij!

 

De AD Fietstest is een test vóór en dóór consumenten, want alle testen worden uitgevoerd door niemand minder dan de fietsende Nederlanders zelf! Inmiddels hebben al meer dan 800 enthousiastelingen zich aangemeld om deel uit te maken van het testpanel. Daarbij zijn ook technici van de fabrikanten aanwezig. Zij geven per fiets uitleg hoe de testers hier mee om moeten gaan. 

 

De volgende modellen van Batavus kun je testen tijdens de AD Fietstest:

 

Deelnemen aan het testpanel

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan het AD Testpanel? Schrijf je dan in als deelnemer! Deelnemers van het AD Testpanel onderwerpen diverse modellen aan een kritische rij-impressie om vervolgens in de  unieke online Fietstest tool een oordeel te geven. De test is een samenwerking tussen het AD en Fietstest.nl.

 

Fietsen worden in de volgende categorieën getest:

  • Elektrische Stadsfietsen
  • Elektrisch Sportief Woon-werk
  • Elektrische Transportfietsen
  • Speed Pedelecs
  • Elektrische Vouwfietsen
  • Elektrische Family Bikes
  • Elektrische Lifestyle fietsen

 

Actieradius Actie

Natuurlijk hopen we dat de modellen van Batavus hoog gaan scoren tijdens de AD Fietstest. Valt een van de elektrische fietsen bij jou in de smaak? Kijk dan of dit een actiemodel is. Je krijgt namelijk tijdelijk bij aanschaf van de geselecteerde actiemodellen een grotere accu gratis.

 

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!