Team Batavus zet sportieve prestatie neer tijdens HomeRide

Moe maar voldaan kijken we terug op een fantastische editie van de HomeRide 2016. Op 25 en 26 juni heeft een team van Batavus deze sponsorwielertocht gefietst om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Een buitengewone ervaring, maar zeker ook een sportieve uitdaging: onze wielrenners hebben in estafettevorm 500 kilometer gereden in 24 uur.

 


Team BatavusMet hun deelname aan de HomeRide heeft Team Batavus €12.308,45 opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Een mooi bedrag waarmee het Kinderfonds een groot gedeelte van de kosten van 240 overnachtingen kan realiseren. Hierdoor kunnen ouders voor € 15,- per nacht in een Ronald McDonald huis verblijven om dichtbij hun kind te zijn dat in het ziekenhuis ligt.

 

Blij met alle steun en donaties

We willen iedereen die ons team financieel heeft gesteund met een donatie voor het Kinderfonds hartelijk bedanken. Ook de mensen die ons hebben aangemoedigd langs de route en via de sociale kanalen verdienen een groot compliment. Het is hartverwarmend om te zien hoe familieleden, vrienden, dealers en klanten betrokken zijn bij het merk Batavus en de activiteiten waar we aan deelnemen.

 

Wie deden er mee?

Uiteraard vergt het meedoen aan de HomeRide een goede voorbereiding. Van de renners om in goede conditie te komen en hun materiaal op orde te hebben. Maar ook van de begeleiding en technische ondersteuning om alles rondom de fietstocht in goede banen te leiden. We zijn trots op het team dat heeft mee gedaan aan de HomeRide. Onze wielrenners waren: Menno Visser, Dennis Booman, Gert-Jan Helmink, Niek de Bont, Lennart van Aggele, Arend de Vries, Minke Oord (Accell Nederland), Christian Geitz (Accell Nederland) en Marco Banning (Accell Nederland). De team begeleiding, technische ondersteuning en social media waren in handen van: Baukje van der Meer, Ria Veld, Marijke Nijdam, Ayco van der Meer, Edzerd Klijnstra, Cevat Gumusay en Kim Wilbring.

 

Topprestaties

Alle renners hebben er het maximale uitgehaald en ver boven verwachting gepresteerd. Regen, lekke banden en zelfs een valpartij onderweg: niets kon hen tegenhouden om door te gaan. Daar zijn we super trots op!

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!