Spelers sc Heerenveen nemen Batavus Dinsdag in ontvangst

Vandaag hebben de spelers van sc Heerenveen via Friesland Lease een Batavus Dinsdag fiets ontvangen. Voortaan laten ze de auto staan en gaan ze op ‘groene’ wijze naar het trainingsveld.

 

In samenwerking met Friesland Lease hebben we de fietsen geleverd. Friesland Lease verzorgt via lease de aankoop, verzekering, onderhoud en reparatie. Het onderhoud en de reparatie verloopt via Profile Chris Jacobs “de Fietsspecialist” in Heerenveen. 

 

Certificaat met handtekening sc Heerenveen speler

Elke leasefiets is voorzien van een certificaat, met het framenummer van de fiets en een handtekening van de betreffende speler. Na beëindiging van het leasecontract worden de fietsen verkocht met bijbehorend certificaat voorzien van een handtekening.

 

Fan van duurzaamheid én sc Heerenveen

Batavus, Friesland Lease en sc Heerenveen hechten veel waarde aan duurzaamheid en een beter milieu. Batavus en Friesland Lease zijn fan van sc Heerenveen en dragen daarom graag hun steentje bij aan een gezonde leefstijl van de spelers en de voorbeeldrol in de samenleving. Wanneer het om een ritje naar het werk gaat, pakken mensen vaak net wat te snel de auto. Met een leasefiets wordt het nu makkelijker en gezonder om op het trainingscomplex te komen. De reacties van de spelers zijn erg positief.

 

Spelers sc Heerenveen ontvangen een Batavus Dinsdag

De selectie ontvangt de fietsen uit handen van Chris Jacobs (Profile Chris Jacobs “de Fietsspecialist”), Menno Visser (sales director Batavus), Peter Storm (Manager Leasefiets Friesland Lease), Mirjam Marinus (Manager Marketing & HR Friesland Lease), Henk Bloemers (commercieel manager sc Heerenveen) en Jan Baljeu (directeur Friesland Lease).

 

Overhandiging certificaat

Meer nieuws