Meest geteste en favoriete e-bike modellen van Batavus

Tijdens de druk bezochte E-bike Xperience van 11 en 12 februari, die gezamenlijk met de Fiets & Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht werd gehouden, kon iedereen naar hartenlust zijn of haar favoriete elektrische fiets(en) uittesten. Van deze mogelijkheid is goed gebruik gemaakt. De e-bikes van Batavus waren continu in gebruik en soms moesten consumenten zelfs even wachten om hun favoriete model uit te kunnen proberen.

 

E-bike Xperience 2017 - Batavus stand en testbaan

 

Van de bijna 20.000 bezoekers hebben maar liefst 4.500 mensen een testrit uitgevoerd, een stijging van ruim 1.500 ten opzichte van vorig jaar. Al zeer vroeg stroomden de eerste bezoekers het pand binnen en zochten hun weg naar de stands van hun favoriete merk. 

 

Top 5 Batavus e-bikes tijdens E-bike Xperience

Weet jij nog niet welke e-bike het beste bij jou past? We helpen je graag op weg door aan te geven welke fietsen op dit moment het meest populair zijn bij consumenten. Alle modellen die wij tijdens de E-bike Xperience beschikbaar hadden voor het uittesten waren gedurende de beide dagen erg in trek, maar er waren er een paar die bijzonder veel aandacht van het publiek trokken. De top 5 van meest geteste modellen tijdens deze beurs:

 

  1. Razer
  2. Wayz E-go® Active NuVinci® Harmony
  3. Wayz E-go® Active
  4. Stream
  5. Wayz E-go® Exclusive

 

Dat de wachttijden hierdoor af en toe wat opliepen kon de pret niet drukken, want in de tussentijd konden de bezoekers hun vragen stellen en deskundig advies inwinnen over de fietsen en het model dat het beste bij hen paste. Ook was er veel vraag naar onze brochures, zodat men thuis nog eens rustig alles kon nalezen over hun favoriete model.

 

 

Top 5 Batavus e-bikes in Experience Center De Fietser

Ook bij De Fietser tekent zich een duidelijke voorkeur voor bepaalde elektrische fietsen af. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. De top 5 modellen van Batavus zijn op dit moment:

 

  1. Milano E-go®
  2. Stream
  3. Wayz E-go® Exclusive
  4. Razer
  5. Wayz E-go® Active NuVinci® Nfinity

 

Kom fietsen testen in De Fietser in Ede

Mensen die niet naar de E-bike Xperience zijn geweest, of die graag nog een keer fietsen willen testen, kunnen vijf dagen per week terecht in ons Experience Center “De Fietser in Ede. Nabij het station Ede-Wageningen is het voormalig ENKA gebouw helemaal omgetoverd tot een fietsparadijs. Naast het bekijken van onze volledige collectie, kun je er een gezellig restaurant en een bijzonder fietsmuseum bezoeken. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk onze ruime indoor testbaan, waar je diverse modellen kunt uitproberen. Heb je vragen, dan kun je voor deskundig advies terecht bij een van onze medewerkers. Ook kinderen kunnen zich er prima vermaken. 

 

Vrijblijvend fietsen testen

Weet je nog helemaal niet welke e-bike je zou willen, of twijfel je nog tussen een paar modellen? Kom de modellen van jouw voorkeur dan zelf eens vrijblijvend testen. Je bent van harte welkom van woensdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur. Wil je uitgebreid vragen kunnen stellen aan een van onze experts, kom dan op een woensdag, donderdag of vrijdag langs, want dit zijn de rustigste dagen in De Fietser. Ook kun je alvast een testrit boeken via de website van de Fietser.

 

Indoor testbaan in De Fietser

Meer nieuws