Kom e-bikes testen op de E-bike Xperience!

Overweeg jij over te stappen op elektrisch? Kom dan naar de E-bike Xperience in de Jaarbeurs Utrecht die op 20 en 21 februari gehouden wordt. Je kunt er volop e-bikes van Batavus en andere merken testen op het grootste indoor testparcours van Europa.

 

Wij staan er met een grote stand die direct aan het één kilometer lange indoor e-bike testparcours ligt. Je kunt eerst informatie over onze verschillende elektrische modellen, motoren en accu's inwinnen bij één van de Batavus medewerkers en daarna direct een proefritje maken op de fietsen: ideaal om een goede indruk te krijgen van welke elektrische fiets het beste bij jou past.

 

Maak kans op een Mont Blanc Easy®

Besluit jij om je te gaan oriënteren op een elektrische fiets op de E-bike Xperience, dan maak je ook nog eens kans op een Batavus Mont Blanc Easy®. Bezoek de Batavus stand op 20 of 21 februari en vraag bij een van onze medewerkers na hoe jij kans kunt maken op deze prachtige e-bike.

 

Proefrit bij dealer in de buurt

Wie niet naar de E-bike Xperience kan komen maar wel graag een testritje maakt op onze e-bikes, kan natuurlijk altijd terecht bij een Batavus dealer in de buurt. Deze levert expert advies en kan direct bekijken welke framemaat het beste bij je past. Mocht het model van je keuze niet aanwezig zijn, dan ben je op woensdagmiddagen ook van harte welkom in onze showroom in Heerenveen. Je kunt er dan meteen een middagje uit van maken door ook ons museum te bezoeken.

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!