Elektrische Batavus-fietsen bekroond met hoge cijfers in Nationale E-biketest

Batavus bekroond met hoge rapportcijfers in Nationale E-biketest van Telegraaf

De elektrische fietsen van Batavus zijn beloond met prachtige rapportcijfers in de jaarlijkse Nationale E-biketest van De Telegraaf. De e-bikes van Batavus worden gekwalificeerd als goede allround toerfietsen en scoren uitstekend op onder andere veiligheid, trapondersteuning, rijgedrag, stabiliteit en comfort. Circa honderd consumenten testten in 4 dagen bijna 50 e-bikes in verschillende categorieën. De rapportcijfers zijn gemiddelden van de gebruikerservaringen van de fietsende panelleden en het technische oordeel van de Fietsersbond. Ook werd gekeken naar de afwerking en werking van onderdelen zoals de motor, remmen en versnellingen.

 

Batavus focust op innovaties die fietsen veilig en comfortabel maken
Batavus produceert al meer dan 115 jaar kwaliteitsfietsen en focust zich daarbij op het bedenken van slimme en bruikbare technische innovaties die fietsen veiliger en comfortabeler maken. Zo zijn de elektrische fietsen uit de E-biketest allemaal voorzien van V-Light. Het achterlicht projecteert door middel van laserstralen een V op het wegdek voor extra zichtbaarheid en veiligheid van de fietser.

 

Finez E-go Power Exclusive: cijfer 7,9 (categorie middenmotor en naafversnelling)
Een complete elektrische fiets waar in samenwerking met de TU Delft is gekeken naar de stabiliteit van het frame om een comfortabele rit te garanderen. De allround stadsfiets beschikt over ruime instap, onderhoudsarme riemaandrijving, V-light verlichting, intube accu en een krachtige, stille ondersteuning.

 

Finez E-go Active Plus: cijfer 7,6 (categorie middenmotor en naafversnelling)
De ultieme comfortfiets met veiligheid voorop. Deze e-bike is voorzien van V-Light verlichting voor extra goede zichtbaarheid van de fietser voor achteropkomend verkeer. De e-bike is voorzien van een ruime lage instap en een stille, krachtige ondersteuning.

 

Dinsdag E-go Sport; cijfer 8,3  (categorie middenmotor en derailleurversnelling)
Uitstekende vlotte allround toerfiets met zeer goede ondersteuning, stabiel rijgedrag en licht in gewicht. Voorzien van V-Light verlichting aan de achterkant voor extra veiligheid en zichtbaarheid. Echt een fiets voor lange tochten in de bergen op een goed wegdek. Met maar liefst 10 versnellingen en krachtige schijfremmen kan deze e-bike elke rit aan.

 

Finez E-go Sport: cijfer 7,8 (categorie middenmotor en derailleurversnelling)
Prima toerfiets die zich perfect leent voor gebruik in de stad, maar ook in heuvelachtig gebied. Met uitstekende ondersteuning, rechte zithouding en lekkere ruime instap. Voorzien van V-Light verlichting achter. De derailleur met 10 versnellingen werkt perfect samen met de krachtige middenmotor.

 

Wil je één van de elektrische fietsen van Batavus zelf bekijken en ervaren? Dat kan bij een Batavus-dealer bij jou in de buurt!