Grootste fiets experience center ‘De Fietser’ opent haar deuren

Op 22 september heeft fiets experience center De Fietser in Ede haar deuren geopend voor fietsdealers en andere genodigden. Hiermee is de grootste fietsbeleving van Nederland een feit.

 

Experience Center De FietserOp 9000 m2 zijn niet alleen Batavus, maar ook KOGA, Sparta, Loekie, Van Nicholas, Ghost en Haibike in hun eigen fietswereld vertegenwoordigd. De opening van het nieuwe experience center werd onder andere door olympisch kampioene Elis Ligtlee en tourwinnaar Joop Zoetemelk verricht.

 

Medio november is De Fietser gratis toegankelijk voor alle fiets geïnteresseerden. Zij kunnen in De Fietser fietsen testen en beleven, de verkoop verloopt via de vakhandel.

 

Plan je route via de app

Historie en moderne techniek ontmoeten elkaar in De Fietser. Het monumentale pand is voorzien van meer dan 400 beacons* die de bezoekers via hun smartphone herkennen en ze feilloos begeleiden in hun route door De Fietser. De Fietser App die hiervoor speciaal gebouwd is, is onmisbaar in het bezoek aan De Fietser en zorgt voor de complete omnichannel beleving. Met behulp van de beacons krijgt de bezoeker informatie en begeleiding op basis van zijn locatie in de Fietser.

 

De bezoeker van De Fietser zal zien dat er de hoogste aandacht is besteed aan de presentatie van de aanwezige merken. Ieder merk wordt gepresenteerd in een eigen wereld. De Fietser is daarmee niet zomaar een verzameling van fietsen, maar een eigentijdse beleving. Het experience center heeft bovendien een compact museum over de historie van fietsen in Nederland, een e-bike informatieplein, een restaurant en een indoor testbaan van bijna een halve kilometer lang. Op de testbaan is het mogelijk om verschillende fietsen te testen en informatie over deze fietsen te ontvangen.

 

 

Meer weten?

Meer informatie en een eerste indruk van De Fietser kun je hier vinden.

 

*Een beacon is een klein apparaat dat door middel van bluetooth-technologie signalen kan opvangen van en verzenden naar een smartphone.
Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief