Batavus-fan Lobke verrast met speciale rode stadsfiets

HEERENVEEN – 15 november 2019

Batavus verraste Lobke uit Tilburg vandaag op haar verjaardag met een custom-made retro rode Batavus Fonk. Door de innemende brief van Batavus-fan Lobke uit Tilburg, onderbrak fietsspecialist Batavus uit Heerenveen tijdelijk de productielijn. Lobke had namelijk een grote wens: een nieuwe Batavus Fonk, in de kleur van haar oude retro rode Batavus.

 

Na 17 jaar meer dan 62.000 kilometers te hebben gefietst op haar retro rode Batavus, werd het tijd voor een nieuwe. Het model dat Lobke uitzocht is in haar framemaat niet in het rood verkrijgbaar. Ze besloot een brief te schrijven aan Batavus met haar wens om haar 17-jarige Batavus te vervangen voor een nieuwe Batavus. Maar dan wel een rode.

 

Anderhalf keer de wereld rond op haar Batavus
Op haar 10e verjaardag kreeg Lobke haar rode Batavus Retro. 17 jaar fietste ze van en naar school, op en neer naar de ijsbaan in Tilburg. Naar haar vriendinnen en vriend. Ze won op haar retro rode Batavus de ronde van Berkel, bezorgde vele kranten en fietste ze over de kasseien van Parijs-Roubaix. Ruim 62.000 kilometer.


Lobke reageert na de overhandiging van haar nieuwe rode Batavus fiets: “Ik ben verwend! Dit kan niet beter. Ik denk dat ik ook op deze Batavus weer minimaal 62.000 km ga fietsen!”

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief