E-bike Xperience een daverend succes

Meer dan 26.000 mensen trotseerden op 21 en 22 februari de regen en de wind om de E-bike Xperience en de Fiets- & Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht te bezoeken. Tijdens de beurs konden de bezoekers, gelukkig binnen, e-bikes testen op het fantastische testparcours van één kilometer lang. Ook konden ze bij diverse fietsmerken informatie inwinnen over verschillende modellen en systemen. Daar werd gretig gebruik van gemaakt, want 7 op de 10 van de beursbezoekers is nog niet in het bezit van een e-bike. Alle reden om te vergelijken!

 

Batavus was natuurlijk ook aanwezig en we werden positief verrast door de grote belangstelling die bezoekers voor onze stand en de elektrische fietsen hadden. De Batavus stand grensde aan het testparcours, zodat mensen meteen vanuit de stand op hun favoriete e-bike konden stappen. Tijdens de beursperiode zijn er bij alle fietsmerken in totaal 14.000 testritten gemaakt.

 

Bij Batavus waren de Milano E-go®, de Stream en de Razer het meest populair. De kenmerken van deze middenmotor modellen:

 

  • De Milano E-go® is een luxe en betrouwbare e-bike. De fiets is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en voorzien van een Bosch motor;
  • Robuust en comfortabel, dat is de Stream. Deze pittige e-bike met (80 Nm) Yamaha motor heeft een grote actieradius;
  • De Razer is een hippe e-bike en ideaal voor woon-werkverkeer. Net zoals de Stream voorzien van een snelle Yamaha motor (80 Nm)en standaard uitgerust met een 400Wh accu.

 

Wil jij graag een proefrit maken op één van deze, en andere e-bikes? Dat kan op het Elektrischefietsen.com evenement. Batavus is onder andere op zaterdag 16 en 23 april aanwezig. De overige data vind je hier.

 

 

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief